2.el Dell Masaüstü Bilgisayar

2.el Dell Masaüstü Bilgisayar

İç Anadolu » Ankara » Rüzgarlı
450₺
  • 450₺
    İç Anadolu » Ankara » Rüzgarlı
2.el Dell Masaüstü Bilgisayar
 
2.el Dell Masaüstü Bilgisayar 2.el Dell Masaüstü Bilgisayar 2.el Dell Masaüstü Bilgisayar 2.el Dell Masaüstü Bilgisayar 2.el Dell Masaüstü Bilgisayar 2.el Dell Masaüstü Bilgisayar
Özellikler: İşlemci: İntel ® Pentium ® 4 CPU - 2, 80 Ghz Anakart: İntel Kasa: Dell - 400 W Everest Power Supply Monitor: 17 Inch Dell Crt İşletim Sistemi: Orijinal Windows Xp SP2 ® Ekran Kartı: Ati Radeon X1600Pro 256Mb Tv Kartı: Avermedia Tv Studio 303 Bellek: 1 Gb DDR 400 Sabit Disk: 80 Gb 1.Sürücü: Samsung DVD RW 2.Sürücü: Samsung CD RW Klavye+Mouse: Dell TEL: Ankara'da öğrenciyim ve sık sık memlekete gidip geldiğim için laptopa ihtiyacım var o yüzden satıyorum. Bilgisayarın performansı gerçekten güzel çoğu yeni oyun kasmadan yüksek çözünürlükte oynatabiliyor. Tv kartıda 3 ytl lik antenle bile büyük kanalları net çekiyor. Not:Ankaradan alanlara elden teslim edebilirim , yurtta kalıyorum gelip pc'yi görebilirsiniz..
  • #137661
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.