2 çift yarışma vasfında Show jumbo kaçıran üzülür.

2 çift yarışma vasfında Show jumbo kaçıran üzülür.

Ege » İzmir » Buca
800₺
  • 800₺
    Ege » İzmir » Buca
2 çift yarışma vasfında Show jumbo kaçıran üzülür.
 
2 çift yarışma vasfında Show jumbo kaçıran üzülür. 2 çift yarışma vasfında Show jumbo kaçıran üzülür. 2 çift yarışma vasfında Show jumbo kaçıran üzülür. 2 çift yarışma vasfında Show jumbo kaçıran üzülür. 2 çift yarışma vasfında Show jumbo kaçıran üzülür. 2 çift yarışma vasfında Show jumbo kaçıran üzülür.
Arkadaslar resimler herseyi anlatıyor.kuşlar 2011 bilezikli yarışma vasfında kuşlar , 1. Çiftten 2 kez yavru alındı diğer çift yeni es tuttu dışı yuvaya giriyor, yem alıyor erkekten, fiyatta pazarlık takas düşünmüyorum, 2 katlı pirinç kafes, yemlik suluk full aksesuar vereceğim. Ben 1 çifte 800 verdim ama bakmakta zorlandığım için satıyorum.Lütfen ama lütfen pazarlık ve takas için yazmayın ilk yavruda kuşlar bedavaya gelecektir , sadece izmir içi satılıkt.
  • #3456974
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.