2 aylık sürmeli gözlü prensesi sokağa bıraktılar, ona bir şans verir misiniz?

2 aylık sürmeli gözlü prensesi sokağa bıraktılar, ona bir şans verir misiniz?

Marmara » İstanbul » Kadıköy
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Kadıköy
2 aylık sürmeli gözlü prensesi sokağa bıraktılar, ona bir şans verir misiniz?
 
2 aylık sürmeli gözlü prensesi sokağa bıraktılar, ona bir şans verir misiniz? 2 aylık sürmeli gözlü prensesi sokağa bıraktılar, ona bir şans verir misiniz? 2 aylık sürmeli gözlü prensesi sokağa bıraktılar, ona bir şans verir misiniz? 2 aylık sürmeli gözlü prensesi sokağa bıraktılar, ona bir şans verir misiniz? 2 aylık sürmeli gözlü prensesi sokağa bıraktılar, ona bir şans verir misiniz?
Defalarca uyarmamiza rağmen kısırlaştırılmayan ve çiftleştirilen ev kedisinin yavrularından biri Yağmur. 2 aylık olunca kardeşleriyle birlikte sokağa bırakıldılar. Yağmuru fırtınada tesadüfen sırılsıklam ıslanmış olarak bulduk. Veteriner kontrolleri yapıldı. İç ve dış parazit aşıları tamamlandı. Dünya güzeli, süper zeki, oyuncu ve inanılmaz tatlı bir kız çocuğu. 2, 5 aylık oldu. Kuru ve yaş mama yiyor, tuvalet terbiyesi var.Evinize neşe getirecek, oyuncu, pusucu bir kucak kedisi arıyorsanız Yağmur tam size göre. Çok insancıl, tam bir kucak kedisi. Ona bir ömür yuvasını açacak annesini arıyoruz. Evdeki kedicik ve köpek nüfusumuzun fazla olmasından dolayı acilen yeni yuvasına kavuşması gerekiyor. Sokakta yapamayacak kadar insancıl, ona bir şans verir misiniz?
  • #3829896
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.