2 Yaşındaki Köpeğimizi sahiplenecek bir yuva arıyoruz

2 Yaşındaki Köpeğimizi sahiplenecek bir yuva arıyoruz

Ege » İzmir » Karabağlar
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » İzmir » Karabağlar
2 Yaşındaki Köpeğimizi sahiplenecek bir yuva arıyoruz
 
2 Yaşındaki Köpeğimizi sahiplenecek bir yuva arıyoruz 2 Yaşındaki Köpeğimizi sahiplenecek bir yuva arıyoruz 2 Yaşındaki Köpeğimizi sahiplenecek bir yuva arıyoruz
Bebekliğinden beridir baktığımız köpeğimiz "Haydut'a" onun daha rahat edeceğini düşündüğümüz bir yeri olan yuva arıyoruz. Gerektiğinde sevimli gerektiğinde son derece koruyucu bir kişiliğe sahiptir.Karnesinde de görülebileceği gibi tüm aşıları yapıtırılmıştır. Herhangi bir sağlık problemi yoktur. Köpek polis eğitim merkezinde eğitim almıştır. Köpeğimizi sahiplenecek kişiden bir hayvan sever olduğundan kesin emin olmak istiyoruz. Sonuçta koruma ya da benzer amaçla kullanılsa da hayvan sevgisi gözardı edilmemelidir diye düşünüyoruz. Malesef kat içerisinde ona bakmak zor olmakta. Onunda özgürlüğünün kısıtkandığını düşünüyoruz. O aslında açık havada kendisini daha mutlu hissediyor.sabah akşam sürekli gezdiriyoruz ancak bina içinde ona eziyet oluyor. Ona iyi bakacağına inandığımız birisine ücretsiz olarak vereceğiz.Yazdıklarımızı dikkate alarak bu koşulları ona sağlıyacak kişilerin bizi aramalarını rica ediyoruz.
  • #1842512
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.