2.5 Aylık Safkan Sibirya Kurdu(Husky)

2.5 Aylık Safkan Sibirya Kurdu(Husky)

Marmara » Balıkesir » Bandırma
Görüşülür
2.5 Aylık Safkan Sibirya Kurdu(Husky)
 
2.5 Aylık Safkan Sibirya Kurdu(Husky) 2.5 Aylık Safkan Sibirya Kurdu(Husky) 2.5 Aylık Safkan Sibirya Kurdu(Husky) 2.5 Aylık Safkan Sibirya Kurdu(Husky) 2.5 Aylık Safkan Sibirya Kurdu(Husky)
1 tane "Daisy" adını verdiğim kızımız var ona kendim bakmayı düşünüyordum ama yoğun şekilde çalıştığım için hemde anne ve babasına baktığım için yavruya hiç vakit ayıramıyorum sadece mama ve suyunu koyup ayrılıyordum bütün gün yanlız kalmasına gönlüm razı olmadı bunuda verme kararı aldım. Gençlik aşısı vurdurulmuştur karnesi ile beraber verilicektir. Bandırma içine elden verilir il dışına ise bizzat kendim gelip elden teslim edicem hiçbir şekilde otobus ile kargo ile yanlız başına gönderme yoktur teklif edilmesin. Geçen sefer bandırmadan izmire kadar elimle teslim ettim Daisy ile beraber yanında Kimliği (yani sağlık karnesi aşıları olduğuna dair) Kafesi 3 kg yavru maması yemek kabı oyuncakları vs. verilicektir. 0539 419 9396 numaradan yada özel mesaj ile ulaşabilirsiniz
  • #3235574
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • satılık yorkshire terrier

    3 aylık 0 beden yorkshire terrier yavrusu saf kan erkek acil olarak özel nedenle ...

  • konyadan satılık ingiliz pointer sarı kafa 2, 5 yaşında

    avı bıraktığım için satıyorum. bazı saglık sebeblerinden dolayı avı bırakıyorum ...

  • safkan 2 aylik k9 yavru kopek

    sahibinden satilik.yerine beyaz sus kopegi ile takas yapilabilir.Cinsiyeti disi. ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.