2+1 SIFIR KİRALIK DAİRE KUCUKCEKMECE CUMHURİYET MAHALLESİNDE

2+1 SIFIR KİRALIK DAİRE KUCUKCEKMECE CUMHURİYET MAHALLESİNDE

Marmara » İstanbul » Küçükçekmece
500₺
  • 500₺
    Marmara » İstanbul » Küçükçekmece
  • Emlak / Konut / Kiralık / Daire

  • 2+1 SIFIR KİRALIK DAİRE KUCUKCEKMECE CUMHURİYET MAHALLESİNDE
  • İlan no#2873473
2+1 SIFIR KİRALIK DAİRE KUCUKCEKMECE CUMHURİYET MAHALLESİNDE
 
2+1 SIFIR KİRALIK DAİRE KUCUKCEKMECE CUMHURİYET MAHALLESİNDE 2+1 SIFIR KİRALIK DAİRE KUCUKCEKMECE CUMHURİYET MAHALLESİNDE 2+1 SIFIR KİRALIK DAİRE KUCUKCEKMECE CUMHURİYET MAHALLESİNDE 2+1 SIFIR KİRALIK DAİRE KUCUKCEKMECE CUMHURİYET MAHALLESİNDE 2+1 SIFIR KİRALIK DAİRE KUCUKCEKMECE CUMHURİYET MAHALLESİNDE 2+1 SIFIR KİRALIK DAİRE KUCUKCEKMECE CUMHURİYET MAHALLESİNDE
küçükçekmece cumhuriyet mahallesinde leylek caddesi emrah sokakta 2+1 herşeyi yepyeni sıfır daire 4 üncü ve en üst kattır. 2+1 toplam 3 odadır. tuvalet banyo birdir odaların yerleri laminattır yeni yapılmıştır giriş ve mutfak fayanstır yeni yapılmıştır. doğalgazlıdır daire her odada petek bulunmaktadır yerden gömmelidir odalarda herhangi bir yerde borular görünmemektedir banyoda havlupan mevcuttur balkonu çok büyüktür göl manzaralıdır balkonda fayanstır YENİ BOYALIDIR herşeyiyle yepyenidir. oda kapıları SIFIR yeni takılmıştır. giriş kapısı ÇELİK KAPIDIR birinci sınıf çelik kapıdır CAMLAR pimapendir yeni takılmıştır. DIŞ CEPHE mantolama ve ısı yalıtımı sistemi yapılmıştır mutfak dolapları yeni takılmıştır 1 inci sınıf mutfak dolapları mevcuttur kartonpiyer mevcuttur tüm odalarda. çeşmeler vesaire yeni takılmıştır. herşeyiyle yepyeni bir dairedir. Kira ücreti aylık 500 tl dir 1 kira bedelide depozit istenmektedir. sahibinden kiralıktır son fiyattır pazarlık payı yoktur Önemli : kalabalık ailelere verilmemektedir en fazla 3 çocuğu ve anne baba dahil 5 kişilik ailelere verilebilir daha kalabalık ailelere verilmiyor bu kısım çok önemlidir bekara verilmiyor lütfen bekarlar aramasın apartman 4 katlıdır her katta 1 daire vardır pazartesi günleri yan cadde üzerinde pazar kurulmaktadır. tren istasyonuna yürüyüş mesafesi 6-7 dakikadır. minibüs kapının önünden geçer otobüs kapının önünden geçer küçükçekmece gölüne yürüyüş mesafesi 6-7 dakikadır ilköğretim okulu 100 metre ileridedir. BİM - A101 gibi marketler 50 metre ileridedir.
  • #2873473
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Emlak
  2. Konut
  3. Kiralık
  4. Daire
  • istanbul bağcılarda sahibinden kiralık daire

    İstanbul bağcılarda sahibinden kiralık daire 1.000 dipozit 550 kira.Kat sayısı 6 ...

  • MUSTAFAKEMALPAŞA MERKEZDE SAHİBİNDEN FULL EŞYALI KİRALIK DAİRE

    BURSA MUSTAFAKEMALPAŞA MERKEZDE SAHİBİNDEN FULL EŞYALI KİRALIK DAİRE 2+1 2 inci ...

  • Kağıthane Kiralık daire

    3 odalı temiz daire sahibinden kiralık veriyoruz. 85 m3. kapalı balkon. Adres: K ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.