13 jant ve lastikleri

13 jant ve lastikleri

Marmara » Tekirdağ » Çorlu
240₺
  • 240₺
    Marmara » Tekirdağ » Çorlu
13 jant ve lastikleri
 
13 jant ve lastikleri 13 jant ve lastikleri 13 jant ve lastikleri 13 jant ve lastikleri 13 jant ve lastikleri 13 jant ve lastikleri
aracıma yeni aldığım 4 adet sıfır lastikler ön tekere uymayınca mecburen satıyorum 13 jant tır lastiklerim daha üzerlerinde ki takılırken sürülen sıvı sabun bıle duruyor hiç kilo metre yapmamış lastikçiden alınıp arabaya takılmak için getirilde ön tekere uymadığından kenarda duruyorlar . lastiklerin yanında hediye olarakda 13 jantlarınıda veriyorum yani lastikler hazır janta takılı duruyorlar lastiklerin ebatları şöyle . 175 70 R13 piyasada çıkma bulamazsın ben ise sıfır olduklarından çıkma fiyatına veriyorum . lastiklerin markası NANKANG REMEKS piyasada teki 70.00 TL den aşağıda satılmıyor ben ise jantıyla beraber teki 50.00 TL toplamdada 200.00 TL yapıyor jant kapaklarınıda yanında yollayacam .şimdiden alana hayırlı olsun Yüce Mevlam Kaza bela vermesin. iletişim için sehzade_86@hotmail.com mail adresinden veya cep tlf numdan bana ulaşa bilirsiniz .
  • #2018279
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.