12 Şubat doğumlu anne altından baba yanından chow chow

12 Şubat doğumlu anne altından baba yanından chow chow

Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
Görüşülür
12 Şubat doğumlu anne altından baba yanından chow chow
 
12 Şubat doğumlu anne altından baba yanından chow chow 12 Şubat doğumlu anne altından baba yanından chow chow 12 Şubat doğumlu anne altından baba yanından chow chow
Anne ve baba benim kendi köpeklerim olup uzun yıllardır bebeklik dönemlerinden beri benimle birliktelerdir. 12.02.2014 tarihinde 3 dişi ve 2 erkek olmak üzere 5 adet yavru dünyaya gelmiştir. Şunu kesinlikle altını çizerek belirtmeliyim ki çin aslanı bir alman çoban köpeği veya golden gibi Türkiye'de çok sayısı da üreticisi olan bir ırk değildir ve son derece nadir bulunan bir ırktır. Bu nedenle petshoplarda satılan bir çok çin aslanı bulgaristandan makedonyadan veya rusya gibi ülkelerden legal veya çoğunlukla illegal yollardan gelmektedir. Türkiye'de yetiştiren çiftlikler ise kar etmek için son derece kalitesiz mamalar ile anne babaları beslemektedirler. Bunun yanında yavru köpekler pet shopa girdikleri anda psikolojisi bozulduğu gibi etrafı kirletmemeleri adına çok yemek verilmemektedir. Bunlar bir yana ne anneyi neden babayı görmediğiniz için alınan çin aslanlarının bir çoğu ya semuyed çıkıyor yada kısa tüylü denilen halbuki çin aslanı olmayan veya başka ırklarla kırma olan köpekler çıkıyor ama bunu anladığınızda iş işten çoktan geçiyor. Size anne ve babayı görme imkanı sunuyorum ve anne altından sağlıklı yavrular veriyorum. Annenin hamilelik döneminde yavruların kemik yapıları ve dirençleri daha sağlıklı olması için ek takviyeler verdim anneye ve köpeklerimi yıllardır hills kuzu etli mama ile beslemekteyim. An itibari ile 1 erkek 3 dişi kalmıştır. Mevki istanbul beylikdüzü olup başka illere gönderim yapmamaktayım. Ulaşım için 530 222 00 00 nolu telefonu arayabilirsiniz.
  • #3704254
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • izmirde özenle bakılmış maltese terier ve yorkshire sıvava karısımı özel cins ya

    ewimizde dogdugu günden beri özenle bakıp büyüttüğümüz tüyleri ortalama 25 cm e ...

  • GOLDEN BEBEKLER ŞAQNSLI PATİLER DE SİZLERİ BEKLİYOR

    BEBEK YÜZLÜ KÜT BURUNLU MÜKEMMEL KALİTE DE GOLDEN BEBEKLER ŞANSLI PATİLER DE MAĞ ...

  • GOLDEN YAVRULAR DOG HEAVEN GÜVENCESİYLE

    GOLDEN YAVRULAR DOG HEAVEN GÜVENCESİYLE TÜM KEDİ KÖPEK IRKLARIYLA DOG HEAVEN RU ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.