%100 DOĞAL DİŞ MACUNU DİŞ HASTALIĞINA VE AĞIZ YARALARINA SON AĞIZ BAKIM ÜNİTESİ

%100 DOĞAL DİŞ MACUNU DİŞ HASTALIĞINA VE AĞIZ YARALARINA SON AĞIZ BAKIM ÜNİTESİ

Marmara » İstanbul » Kartal
17₺
  • 17₺
    Marmara » İstanbul » Kartal
%100 DOĞAL DİŞ MACUNU DİŞ HASTALIĞINA VE AĞIZ YARALARINA SON AĞIZ BAKIM ÜNİTESİ
 
%100 DOĞAL DİŞ MACUNU DİŞ HASTALIĞINA VE AĞIZ YARALARINA SON AĞIZ BAKIM ÜNİTESİ %100 DOĞAL DİŞ MACUNU DİŞ HASTALIĞINA VE AĞIZ YARALARINA SON AĞIZ BAKIM ÜNİTESİ %100 DOĞAL DİŞ MACUNU DİŞ HASTALIĞINA VE AĞIZ YARALARINA SON AĞIZ BAKIM ÜNİTESİ
%100 DOĞAL DİŞ MACUNU DİŞ HASTALIĞINA VE AĞIZ YARALARINA SON AĞIZ BAKIM ÜNİTESİ DİŞ HASTALIĞINA SON DÜNYANIN ÖDÜLLÜ İÇERİSİNDE FLORÜR OLMAYAN İLK VE TEK DİŞ MACUNU Birim satış fiyatıyla 17TL (7, 80 ) dur.yılında İsviçre de dünya birincisi seçilen bu ürün 2005 yılında da İzmir Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde yapılan bir araştırmada da aşşağıda sayılan problemlere karşı etkili olduğu anlaşılmıştır. 130 mg lık tüplerde satışa sunulan bu ürün aynı zamanda tamamen konsantredir. Dünya' da içerisinde Florür olmayan tek diş macunu olup, içeriği tamamen bitkisel ve İslami normlara uygun olan bu diş macunun üzerinde yapılmış olan bir çok deney gösteriyor ki : Bu ürün *. Ağız içi aftlar *. Boğaz enfeksiyonu *. Ses teli kısılması *. Diş eti iltihabı *. Çene kemiği iltihabı *. Ağız kokusu *. Diş taşlarının dökülmesi (1.5 aylık düzenli kullanım sonucu) gibi sorunlarda etkili olmuştur.
  • #3193621
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.