1 Aylık Hollanda Lop Tavşan Yavruları

1 Aylık Hollanda Lop Tavşan Yavruları

Marmara » İstanbul » Bayrampaşa
50₺
  • 50₺
    Marmara » İstanbul » Bayrampaşa
1 Aylık Hollanda Lop Tavşan Yavruları
 
1 Aylık Hollanda Lop Tavşan Yavruları 1 Aylık Hollanda Lop Tavşan Yavruları 1 Aylık Hollanda Lop Tavşan Yavruları 1 Aylık Hollanda Lop Tavşan Yavruları 1 Aylık Hollanda Lop Tavşan Yavruları 1 Aylık Hollanda Lop Tavşan Yavruları
%100 Orjinal Hollanda Lop Tavşan Yavruları Yıllardır üretimini yaptıp birçok insana tavşan arkadaş kazandırdık. Bol tüyleri olan ve düşük kulakları ile tavşan türleri arasında en dikkat çekici tür olan Hollanda lop tavşan yavrularımız yeni ailelerini arıyor. Henüz 1 aylık olmalarına rağmen bol tüyleri ve düşmeye başlayan kulakları ile sempatik bir şekilde ortalarda dolanan bir arkadaşınız olsun istemez misiniz?. Bu fırsatı sakın kaçırmayın... Yer imkanları ve bir süre üretimini yapmayacağımızdan elimizde bulunan son 4 adet yavru tavşan satılıktır. Bu fiyata %100 Hollanda lop tavşan yavrusu sadece bizde... Not: Resimlerde anne tavşanın resmi de bulunmaktadır. Yavrularda büyüdüğü zaman anneleri gibi tüy yumağı olacaklardır :)
  • #3025755
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.