traktör biçer döver arıza tespit cihazı

traktör biçer döver arıza tespit cihazı

Ege » İzmir » Karşıyaka
1₺
  • 1₺
    Ege » İzmir » Karşıyaka
traktör biçer döver arıza tespit cihazı
 
traktör biçer döver arıza tespit cihazı traktör biçer döver arıza tespit cihazı traktör biçer döver arıza tespit cihazı traktör biçer döver arıza tespit cihazı traktör biçer döver arıza tespit cihazı
TARIM MAKİNELERİ ARIZA TESPİT CİHAZLARI TEXA adı, yirmi yıldır otomotiv sektörü içersinde, ürettiği elektrik ve elektronik arıza teşhisine yönelik test cihazları, eksoz gaz emisyonu ölçüm cihazları ve klima bakım, dolum cihazları ile bilinir olmuştur. Bu süre içersinde TEXA yapılanmasını artırarak, dünya çapında 100 e yakın ülkede, 700 bayisi ile hizmet vermektedir. TEXA sektöründe çalışan, TARIM ve İŞ MAKİNALARI arıza teşhisine yönelik üniversal ürün geliştiren ve içeriğini sürekli artıran tek firmadır Geliştirdiği cihazları kontrol eden IDC4 OFF-HIGHWAY yazılım özellikleri arasında, araçların kontrol ünitelerine bağlanıp, üzerindeki arızaları açıklamak, gerçek zamanlı sensör verilerini göstermek, araçla veya çeşitli elemanlarıyla ilgili ayar, kalibrasyon yapmanın dışında, en büyük özelliklerinden biri, içerdiği teknik bilgi, etkileşimli devre şemaları, sistemleri açıklayan bilgi notları, ve teknisyenlerin çok faydalanabileceği teknik bültenler mevcuttur.IDC4 OFF-HIGHWAY yazılımının teşhis yeteneği, hem yeni modellerde hem de eski modelleri de kapsayacak şekilde, tecrübeli TEXA mühendisleri tarafından sürekli güncellenir. Sahada çalışan otomotiv teknisyenlerinden alınan güncel veriler ışığında , ürünlerimizdeki teknik bilgi ve beceriler sürekli geliştirilmektedir. NAVIGATOR TXT ileri arıza teşhis fonsiyonlarını yapabilen, arıza okuma ve silme, sensör canlı parametrelerini ve sistem durumları okuyabilme, eleman aktivasyonu, ayar ve konfigürason yapabilme, bakım sıfırlaması, hava yastığı sıfırlaması, elektronik kontrol ünitesi tanıtımı, anahtar tanıtımı, eleman tanıtımı, enjektör kodlama gibi pek çok işlemi yapabilmesi yanında, uzun ömürlü ve güvenilir bir arıza teşhis cihazıdır. AXONE 4 veya standart bir Windows tabanlı PC ile hem Bluetooth üzerinden veya USB ile kabloyla bağlanabilir. Sağlam ve uzun ömürlüdür. TEXA'nın ilgili yazılımlarıyla Ağır vasıta, Otomobil, Deniz araçları için de arıza teşhisi yapabilir.NAVIGATOR TXC, PASS-THRU protokolü* ile uyumludur. Bu protokol, araç üreticilerin resmi merkez bilisayarlarına bağlanıp, yazılım paketlerini indirmenize veya resmi teknik bilgilere erişmenize olanak sağlar.
  • #4005291
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.