tekirdağda sahibinden tapulu satılık tesis ve arsa

tekirdağda sahibinden tapulu satılık tesis ve arsa

Marmara » Tekirdağ » Tekirdağ
10.000.000₺
  • 10.000.000₺
    Marmara » Tekirdağ » Tekirdağ
tekirdağda sahibinden tapulu satılık tesis ve arsa
 
tekirdağda sahibinden tapulu satılık tesis ve arsa tekirdağda sahibinden tapulu satılık tesis ve arsa tekirdağda sahibinden tapulu satılık tesis ve arsa tekirdağda sahibinden tapulu satılık tesis ve arsa tekirdağda sahibinden tapulu satılık tesis ve arsa tekirdağda sahibinden tapulu satılık tesis ve arsa
TEKİRDAĞDA-ÇANAKKALE E-5 YOLU 5 KM. OPET PETROL 50 MT.BİTİŞİĞİ LOKANTA TESİSİ VE BİTİŞİĞİ SAHİBİ TARAFINDAN 4000 M2 SATILIK TESİS VE 5000 M2 ARSA. ARSA YOL CEPHELİ 50 MT. TESİS YOL CEPHELİ 50 MT. TESİSİN 4000 M2 ALAN İÇERİSİNDE 2000 M2 3 KAT TESİS 1.KAT İŞLETME 2.KAT 500 KİŞİLİK TOPLU HER TÜRLÜ(YEMEK, DÜĞÜN VE TOPLANTI VS.) AKTİVİTEYE HİTAP EDER. 3.KAT YARIM DAİRE MİSAFİR İÇİN DİNLENME APARATI.AYRICA 2 KATLI ÇALIŞAN PERSONEL BİNASI MEVCUT. BİNANILARIN TÜM ELEKTRİK , SU TESİSİS VE JENERETÖRLERİ MEVCUT. 25 YILDIR AKTİF OLARAK FALİYET GÖSTERMEKTE VE DEVAM ETMEKTE. SAĞLIK SEBEBİYLE BIRAKIYORUM.KAZANMAK İSTEYENLERE YATIRIM MERKEZİ OLACAK YER.YATIRIM İÇİN İLGİLİLERE GELİN GÖRÜN VE GÖRÜŞELİM.(TESİS TAPUSU: PAFTA:8 PARSEL:508) SÜLEYMAN PAŞA NUSRAKLI MAH.NO.152 TEL:HAT. GSM TEL:
  • #4047264
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.