şirin sultan papağanı kafesi ve oyuncakları ile birlikte

şirin sultan papağanı kafesi ve oyuncakları ile birlikte

Marmara » İstanbul » Bayrampaşa
200₺
  • 200₺
    Marmara » İstanbul » Bayrampaşa
şirin sultan papağanı kafesi ve oyuncakları ile birlikte
 
şirin sultan papağanı kafesi ve oyuncakları ile birlikte şirin sultan papağanı kafesi ve oyuncakları ile birlikte şirin sultan papağanı kafesi ve oyuncakları ile birlikte şirin sultan papağanı kafesi ve oyuncakları ile birlikte şirin sultan papağanı kafesi ve oyuncakları ile birlikte şirin sultan papağanı kafesi ve oyuncakları ile birlikte
Çok şirin bir kuş ama bakamıyorum, o yüzden satıyorum Cinsiyetini tam bilmiyorum. 2016 mart ayı gibi aldım. evcil hayvan dükkanından yavru olduğunu söylediler. ilk zamanlar arka kısmında hiç tüy yoktu. şimdi bariz tüylü ama hala daha tüysüz bölge var. sağlıklı bir kuş. kafesi ile birlikte satılık, 1 salıncak, 1 tünek, 1 daldan kendimin yaptığı tünek, 1 renkli merdiven tünek, 2 tane büyük yemlik, 1 tane akıllı yemlik, 1 mama yemliği, 1 kum yemliği, 1 suluk, 1 banyoluk, gaga taşı içinde mavi renkli büyük bir kafesi var. sadece kafes ve içindekiler zaten 150 TL değerinde ben kuş dahil hepsini 200TL'ye veriyorum.
  • #4185654
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.