satılık erkek timbrado ve dişi malinua

satılık erkek timbrado ve dişi malinua

Marmara » İstanbul » Maltepe
1₺
  • 1₺
    Marmara » İstanbul » Maltepe
satılık erkek timbrado ve dişi malinua
 
satılık erkek timbrado ve dişi malinua satılık erkek timbrado ve dişi malinua satılık erkek timbrado ve dişi malinua satılık erkek timbrado ve dişi malinua satılık erkek timbrado ve dişi malinua
özel nedenlerden dolayı kuşlarımı satmak zorundayım. erkek timbrado bilindiği üzere çok enden bulunan çok değerli bir kuştur. malinua dişidir. 1 defa yavru aldım ve satmak zorundayım maluna dişi 70 tl istiyorum tüyden yeni çıktı. 1.5 yaşında damızlık bir kuştur. erkek timbradoyu gece yaz 700 tl ye aldım. öğrenciyim ve acil paraya sıkıştığım için onuda 500 tl istiyorum. ciddi alıcıyla pazarlık payı vardır. bilmeyen arkdaşlar için söylüyorum şuan bulabiliceğiniz en ucuz erkek timbradotlden başlıyor. bu fiyata başka bi yerde bulamazsınız...erkek kuşda 2.5 yaşındadır ötüşünün en ii olduğu ve damızlık olarak kullanıldığı bi yaştadır.
  • #3108811
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.