samsunda prefabrik ev:samsunda çelik yapı

samsunda prefabrik ev:samsunda çelik yapı

Karadeniz » Samsun » Bafra
Görüşülür
  • Görüşülür
    Karadeniz » Samsun » Bafra
samsunda prefabrik ev:samsunda çelik yapı
 
samsunda prefabrik ev:samsunda çelik yapı samsunda prefabrik ev:samsunda çelik yapı samsunda prefabrik ev:samsunda çelik yapı samsunda prefabrik ev:samsunda çelik yapı
E posta: www.hicretprefabrik@hotmail. İSHAKLI MAH.GENÇLİK CAD.NO/47/A prefabrik yapılar çelik yapılar konteyner şantiye binaları Açıklama : Prefabrik evler artık ülkemizde çağın gerektirdiği bir ihtiyaç olmuştur.Prefabrik ev yaptırmanız için size 10 neden sayabiliriz. 1)Prefabrik evler depreme dayanıklıdır. 2)Pek çok insanın şikayeti olduğuevde nem ve rutubet sıkıntısı prefabrik evlerde yoktur. 3)Prefabrik evler ucuzdur ve kolay inşaa edilir. 4)Prefabrik evler kısa sürede inşaa edilir. 5)Görünüş olarak betonarme evler gibidir fakat iç iskelet ve temeli prefabrik evin farkıdır. 6)Prefabrikli evler ısı yalıtımlıdır evdeki sıcaklığı dışarı dışarıdaki sıcaklığı içeri almaz. 7)Prefabrik evlerdeki yalıtım dışarıdaki sesin büyük çoğunluğunu yalıtır ve gürültü kirliliğini önler. 8)Prefabrik evler yazın serin kışın ise sıcak olur. 9)Prefabrik evler şık ve görünüm açısında bir çok insanın ilgisi ve beğenisini kazanmıştır. 10)Prefabrik evler istek doğrultusunda sökülüp başka bir yere montaj edilebilir Telefon: TEL:0. GSM:0. GSM:0.
  • #4167052
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.