LAZER GREYDER

LAZER GREYDER

Edirne / Merkez / İstasyon Mah.
1₺
 
LAZER GREYDER LAZER GREYDER LAZER GREYDER LAZER GREYDER
LAZER KONTROLLÜ GREYDER

Firmamız tarafından geliştirilen lazerli greyder hassasiyet gerektiren inşaat endüstrisinin zemin derecelendirmesinde kullanılır.

Derecelendirme belirli bir eğimi olan yüzey oluşturmak için yapılan özel bir inşaat prosedürüdür. Otoparkların yapımı, fabrikaların zemini, otoyolların, demiryollarının ve pistlerin inşası gibi bir çok inşaat projesi genellikle bir derecelendirme süreci içerir.

Uygulama yapılacak alanın beton serilmeden önce lazerli greyder ile hassas tesviyesi yapıldığında, kullanılacak olan beton malzemesinin her alana eşit miktarda serilmesi sağlanmaktadır. Bu da işin hacmine göre ciddi malzeme ve maliyet tasarrufu sağlamaktadır.

Lazer kontrollerinin öğrenilmesi ve kullanılması kolaydır. Bir lazer vericisi olan Lazer Nivo makinanın hidrolik kaldırma sistemi üzerindeki iki lazer alıcısına sinyal yollayarak bıçağın tüm genişliği üzerinde aşırı doğruluk sağlayarak (+- %3-5 opsiyon ile) mükemmel bir sonuç vermesini sağlar.

Lazer greyderin 360 derecelik ekskavatör kullanılmasına karşılık %60-70 oranında mesai sürelerini azalttığı tespit edilmiştir. Personel sayısı olarak da 5 kişinin yapacağı işi 1 kişi ile yapabilir. Kullanıcıları için daha düzgün işler çıkartarak işçilik maliyetini düşürüp yüksek kâr elde eder.

Lazer greyder bir tak çalıştır sisteminde çalışır. Bu nedenle yükleyicisine herhangi bir özel adaptasyon yapılması gerekmez. Ürünümüz mini iş makinası, telehandler ve uygun yapıdaki traktörlere 5-10 dakika gibi kısa bir sürede monte edilebilecek şekilde tasarlanmıştır.

Amerika ve Avrupa ülkelerinin bir çoğunda inşaat endüstrisindeki müteahhitler eski tip greyder kullanmak yerine lazer yönlendirmeli derecelendirme yapabilen yeni nesil lazer greyderleri tercih etmektedir. Lazer greyder hizmeti her işte yüksek hassasiyeti sayesinde müşteri memnuniyetini garanti altına alır.

Makina gücüne uygun istenilen ölçülerde bıçak genişliği yapılabilir.

Sağa-sola 30° açıyla dönebilen bıçak yapısı

Hassas derecelendirme yapabilen çift lazer alıcı

Uygun yapıdaki tahrik ile 360° dönebilen tekerlek yapısı

Uzun süre dayanıklı akrilik boya

FİYAT İÇİN LÜTFEN İLETİŞİME GEÇİNİZ
  • #4473470
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Vasıta, Araç
  2. Tarım ve İş makinaları
  3. Satılık
  4. İş makinesi
  5. Greyder
  6. Diğer
  7. Edirne
  8. Merkez
  9. İstasyon Mah.
  • Sıfır CNC Router 2800x2100 / KanzeCNC / 28.500TL

    Üretimini yaptığımız makinalarımız 2 yıl garantilidir. Makinanın eksenlerinde ...

  • SATILIK ZEMİN SONDAJ MAKİNASI

    1994 MODEL IVECO 85-12 KAMYON ÜZERİNE MONTELİ HİDROLİK KAFALI D-500 SONDAJ MAKİN ...

  • avant mini yükleyici forklift çatallı ve kepçeli

    AVANT R 35 MİNİ YÜKLEYİCİ . MAKİNA İNŞAATTA HİÇ ÇALIŞMAMIŞ SIFIRDIR. YENİSİ 3300 ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.