kayseri merkez da satılık lüks daire, takas olur

kayseri merkez da satılık lüks daire, takas olur

İç Anadolu » Kayseri » Melikgazi
227.000₺
  • 227.000₺
    İç Anadolu » Kayseri » Melikgazi
kayseri merkez da satılık lüks daire, takas olur
 
kayseri merkez da satılık lüks daire, takas olur kayseri merkez da satılık lüks daire, takas olur kayseri merkez da satılık lüks daire, takas olur kayseri merkez da satılık lüks daire, takas olur kayseri merkez da satılık lüks daire, takas olur kayseri merkez da satılık lüks daire, takas olur
daire kemeraltı mahallesin de(eski emniyetin arkasında) 14 katlı binanın 12.katı 3+1, 4 odalı 155 m2 çelik kapı mufak dolapı yapılı hırsız alarm sistemi ankastre ocak ve davulumbaz hediye ıslak zeminler seramik odalar laminat parke duvarlar silinebilir ithal kağıt camlar renkli pvc çift banyolu giyinme odalı duvarlar saten alçı tavanlar spotlu kartonpiyer her kat arası ve dıştan ısı yalıtımı iki balkonlu hilton banyo hilton lovoba kullanılan tüm malzemeler birinci kalite binadaki kullanılan tüm malzemeler ve işçilik 2 yıl garantili şehir merkezi cumhuriyet meydanına yaya 10 dk mesafede kınaş inşaat kalitesin de bitmiş hazır oturulur durumda fotoğraflar birebir daireye aittir eski daireleniz ile takas olunur NEDEN ZAMAN GAYRİMENKUL? *Her Zaman Müşterilerine Doğru Bilgi Aktarımı Yapar. *Bütün Gayrimenkullerde Doğru Ekspertisiz yapar, Müşterisini Asla Yanıltmaz. *Müşterilerinin İhtiyaçları doğrultusunda Mümkün Olan Uygun Ve Kaliteli Gayrimenkul'u Bulup Bir An Önce Satışını Gerçekleştirir... *İşinin Ehli Profesyonel Bir Ekibe Sahip , KALİTELİ VE GÜVENLİ BİR MARKADIR... SİZE ÖZEL ZAMAN GAYRİMENKUL OLARAK DİYORUZ'Kİ ! Banka Banka, Sokak Sokak Dolaşmayın.Evinizde Kredinizde Bizden, (konut kredisi kullanımında yardımcı oluyoruz)Kredi Kullanırken Aynı Zamanda Ev Alırken Yanılmayın. Zaman Gayrimenkul'un Müşterilerine Tanımış Olduğu Fırsatlardan Ve Özel İmkanlardan Sizde Yararlanın. Zaman Gayrimenkul Olarak Kayseri Merkez , Melikgazi, Kocasinan, Talas, İncesu İlçelerinde Yüzlerce Aileyi Ev Sahibi Yaptık.Sizleride Bekleriz. ZAMAN GAYRİMENKUL AYNI ZAMANDA KONUT KREDİ TAKİP MERKEZİDİR... Kredi Tapu Ve Diğer İşlemlerinizi Bizzat Kendimiz Takip Edip Toplam 5 İş Günü İçerisinde Tapu'yu Almanızı Sağlıyoruz. SADECE TAPU SATIŞ GÜNÜ 1 SAATİNİZİ BİZE AYIRMANIZ YETERLİ..
  • #4141273
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.