izmirde sahibinden satılık 89 yıllık firma komple satılık

izmirde sahibinden satılık 89 yıllık firma komple satılık

Ege » İzmir » Yenişehir
180.000₺
  • 180.000₺
    Ege » İzmir » Yenişehir
izmirde sahibinden satılık 89 yıllık firma komple satılık
 
izmirde sahibinden satılık 89 yıllık firma komple satılık izmirde sahibinden satılık 89 yıllık firma komple satılık izmirde sahibinden satılık 89 yıllık firma komple satılık izmirde sahibinden satılık 89 yıllık firma komple satılık
İZmir'de 1923 yılından beri aralıksız faaliyetlerini devam ettiren firmamız birçok yönlü üretim yapılabilecek, eşsiz makinaları, ofisi ve teçhizatları ile satılıktır. Matbaa makine ve yan üretim makinaları, tam otomatik çift renk tampon makinası, sert yüzey Kore malı baskı makinesi, ve daha birçok makine ve ekipman... Tüm sektörlere hitap eden birçok makina ve ekipmanların yanısıra satın alacak kişi ya da kuruma gerek eğitim, gerekse bilgi destekleri bizim tarafımızdan verilecektir. Verimli çalışma ile ayda çok yüksek cirolar yapılabileceği aşikardır. Aylık minimum 20000 TL ciro yapılabilir. Üst sınır işletmeci ile sınırlıdır. Firmamızı makineleri, ekipmanları, ofisi ile birlikte satışa çıkarttık. Yüksek kazanç elde etmek isteyenlerin kaçırmak istemeyecekleri fırsat... Firmamızı 180000.-TL'e komple devrediyoruz. İletişim için lütfennolu telefondan Bülent bey ile ya danolu telefondan Zeki Bey ile görüşünüz.
  • #2995215
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.