giresun bulancakta demircili köyünde doğal ortamda doğa tatili

giresun bulancakta demircili köyünde doğal ortamda doğa tatili

Karadeniz » Giresun » Bulancak
Görüşülür
  • Görüşülür
    Karadeniz » Giresun » Bulancak
giresun bulancakta demircili köyünde doğal ortamda doğa tatili
 
giresun bulancakta demircili köyünde doğal ortamda doğa tatili giresun bulancakta demircili köyünde doğal ortamda doğa tatili giresun bulancakta demircili köyünde doğal ortamda doğa tatili giresun bulancakta demircili köyünde doğal ortamda doğa tatili giresun bulancakta demircili köyünde doğal ortamda doğa tatili
Giresunun Bulancak ilçesi Demircili köyünde yemyeşil ortamda doğal şartlarda köyümüzde bizimle tatil yapın. köy havası köy suyu köy yiyecekleri yiyerek köy ve yayla eti sütü ve köy sebzeleriyle beslenerek hayalinizin ötesinde bir tatil yapın.yıl boyu yemyeşil olan Doğu Karadenizde her türlü doğa güzelliğiyle içiçe yaşayın. İddia ediyoruz böyle doğa böyle doğal yaşam görmediniz. Tamamen ahşap olan evlerimizde konaklayarak unutamayacağınız bir tatil yapın.
  • #4179304
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.