devren çiğköfte büfe kafe

devren çiğköfte büfe kafe

Marmara » İstanbul » Ümraniye
12.500₺
  • 12.500₺
    Marmara » İstanbul » Ümraniye
devren çiğköfte büfe kafe
 
devren çiğköfte büfe kafe devren çiğköfte büfe kafe devren çiğköfte büfe kafe devren çiğköfte büfe kafe devren çiğköfte büfe kafe devren çiğköfte büfe kafe
ana cadde ve ana meydanda faal ve tek olan çiğköfte büfemi devir ediyorum. yazın 2000 tl ile 3000 tl aralığında kışın 3000tl ile 4000 tl aralığında net kar bırakıyor satılan ürünler çiğköfte süt mısir midye soğuk sandwıch patso çikolata nescafe shalep çay türk kahvesi meyve sıkama nar suyu portakal suyu dükkan içindeki malzemeler Süt mısır arabası mısır satışında tekim günlük 50 tl ve uzeri satisi vardir 82 ekran arçelik televizyon Dijital gostergeli ayranabilir sosis ve patso makinesi vestel marka klima banko kasa benjamin ağaç 1 adet özel yapım 2, 80cm camlı uzun çalışma tezgahı bir adet büyük çiğköfte dolabı meşrubat dolabı 2 adet masa 6 adet sandalye 2 tane bar tipi sandalye ıkı adet bar tipi raf 1 adet akvaryum 1 adet patron deri koltuk bir adet telefon ve kamera 1 adet elektronik sineklik 1 adet elektikli soba 1 adet küçük tüp dükkan şık dekorasyon ile dizayn edilmiştir.tavan çevresi komple alçıpandır . tavan kırmızı ve mavi led ile çevirlimiştir.enerji yayan doğal taşlar mevcuttur. özel alınmış resimler bulunmaktadır. arka tarafta mutfağı ve her karesinde 2 yıllık emeğim bulunmaktadır.bütün malzemeleri toptancılar kapıya kadar getirmektedir. etrafında 4 okul, yakınında düğün salonu , 6 kahvehane, kültür merkezi , uğur etüd dershaneleri, nargile kafe, kuaför terzi tütüncü ptt kurtlar vadisi pana film stüdyosu ve diğer esnaflar bulunmaktadır. kirası uygundur yakınına üniversite açılmıştır ortak wifi baglantısı vardır isteğe baglıdır çengelköy sahile 7 dk Devir fiyati uygundur birkaç ayda bu parayı amorti edebilirsiniz Ekmek yemek isteyene şimdiden hayırlı olsun. aynı gün başlayabilirsiniz.
  • #4180685
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.