Tam yerinde ev.Takas yapabiliriz.

Tam yerinde ev.Takas yapabiliriz.

Ege » İzmir » Ayrancılar
140.000₺
  • 140.000₺
    Ege » İzmir » Ayrancılar
Tam yerinde ev.Takas yapabiliriz.
 
Tam yerinde ev.Takas yapabiliriz. Tam yerinde ev.Takas yapabiliriz. Tam yerinde ev.Takas yapabiliriz. Tam yerinde ev.Takas yapabiliriz. Tam yerinde ev.Takas yapabiliriz. Tam yerinde ev.Takas yapabiliriz.
Sitenin en iyi yerinde bulunan dairelerden biri.50 adım ilerisine EGEKENT alışveriş merkezi açıldı.Şu an alışveriş merkezi aktif değil.Sadece düğün salonu olarak kullanılıyor.100 adım ilerisinde Pehlivanoğlu alışveriş merkezi var.Etrafı çam ve zeytin ağaçları süsler. Kendi sitemizin geniş ve çok güzel kameriyesi var.Daire üç cephelidir.Ana sitenin en merkez ve manzaralı dairesinden biridir.Güneşin batışı ve gece , Büyükayı ile kutup yıldızını izlemek çok harika (sevenlere).Sağlık ocağı çok yakın.Karşılıklı apartmanlar arası çok mesafeli.Rahatsız edici bir durum yok.Gayet ferah.Dairenin oda ve salon zeminleri renkli ege seramik karoları ile kaplı.Satış sırasında banyo dolapları ve portmantoyu bırakacağım.Satın alan süpürüp, silip hemen oturabilir.İzmir'e 30-35 km.Ulaşım belde dolmuşları ve aralıklı belediye otobüsü ile oluyor , Belediye otobüsleri saat 24.00 e kadar bağlantı noktalarına ulaşıyor.Hızlı tren bağlantısıyla Aliağa'ya kadar gidebilirsiniz.Deniz merkezlerine en fazla yarım saat ile 45 dakika arsında ulaşılabilir.Beldemiz çok hızla gelişmektedir.Burada hem köy hem de şehir hayatı yaşanabilir.Sitemizin ilköğretim okulu vardır. Sekiz banka şubesi ve bir kaç tane kreş bulunur.NOT :Takas etmek istediğim mevki, ÜÇKUYULAR -URLA aralığı.Tercihan site içinde ara kat asansörlü apt.dairesi Not: Dairemin yatak odası duvarında çelik kasa var .Birçok yerleşim merkezine göre havası da çok temiz ve güzel. Çok kapsamlı lisesi var. SİTEMİZİN BAHÇESİ ÇOK GÜZEL ve geniş Yeşili sevenler için.Şu andaki son durum ; manzara çok hoş.Alışveriş merkezi , okullar , cami , yeşillikler.Görüntü alanında.Gece yol ışıkları şıkır şıkır.Oturmaya gelen konuklar manzarayı çok iyi buluyorlar.( Benzer dairelerden ) Bim, Pehlivanoğlu marketleri yakınımızda. Kişisel marketleri saymadım bile.Yeni MEDİFEMA özel hastanesi de açıldı.Menderes hava limanına 10 km mesafede.Suyun başı ve yeni park piknik alanımız.Kafeler, simit sarayları .İzmir ulaşım belediye oto.dolmuş.İki balkonu var.Çift asansörlü.7 katlı apt.4. katı.Dogalgaz ısınma..Klima var.Fiber internet..Ebeveyn banyolu..3+1( 114mkare)
  • #4060722
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.