TEKNİKER TEKNİSYEN ( M.Y.O. İZZET BAYSAL MAKİNA VE MARMARA METAL ÖĞRT. )

TEKNİKER TEKNİSYEN ( M.Y.O. İZZET BAYSAL MAKİNA VE MARMARA METAL ÖĞRT. )

Marmara » İstanbul » İstanbul
1.400₺
  • 1.400₺
    Marmara » İstanbul » İstanbul
TEKNİKER TEKNİSYEN ( M.Y.O. İZZET BAYSAL MAKİNA VE MARMARA METAL ÖĞRT. )
 
TEKNİKER TEKNİSYEN ( M.Y.O. İZZET BAYSAL MAKİNA VE MARMARA METAL ÖĞRT. ) TEKNİKER TEKNİSYEN ( M.Y.O. İZZET BAYSAL MAKİNA VE MARMARA METAL ÖĞRT. )
Adres: Yunusemre Mah. 1450 sk. No: 24 Gaziosmanpaşa/İSTANBUL Gsm : + E-posta : :mecka_1984@hotmail.com KİŞİSEL BİLGİLER Medeni Hali : Bekâr Uyruk : T.C Doğum Tarihi : 15.12.1984 Doğum Yeri : Gaziosmanpaşa Askerlik : Yapıldı ( 331 K.D. ) Sigara : yok EĞİTİM Lisans Marmara Üniversitesi Tenik Eğitim Fakültesi ( Metal Öğretmenliği ) İSTANBUL Fakülte ve Bölüm Birincisi Olarak Yüksek Başarı İle Mezun Oldum (BİLİM DALI: MİKRO POLİMER VE METAL TEKNOLOJİSİ) PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ ALINMIŞTIR Ön Lisans Abant İzzet Baysal, Gerede Meslek Yüksek Okulu, (Makine Res. Kons. Böl.)/Bolu Lise Küçükköy Endüstri Meslek Lisesi, İstanbul (Makine Bölümü) Ortaokul Yunusemre İlköğretim Okulu, İstanbul İlkokul Yunusemre İlköğretim Okulu, İstanbul DENEYİMİ 1-i) İmsan A.Ş: Motor Sanayi İstanbul ( Giriş Tarihi: 5.11.) (Teknik Ressam) 2-i) Morman Müh.: Merkezi Sistem, İstanbul ( Giriş Tarihi:12.12.) (projelendirme ve tasarım) 3-i) Furkan Müh. Bolu ( Giriş Tarihi:12.10.) (projelendirme ve uygulama) 4-i) Isıtma Soğutma, İstanbul: Sefa ISI. ( Giriş Tarihi:12.10.) (projelendirme ve uygulama) 5-i) Özmak Makine:Makine, İstanbul ( Giriş Tarihi: 05.011.) (Teknik Ressam, Tasarım ve proje) ( staj) 6-i) Karaca Müh. Isıtma Soğutma, İstanbul( Giriş Tarihi:01.09.) (projelendirme ve uygulama) 7-i) Eğitim Kurumu, İstanbul:İnönü Anadolu Tek ve End. Mesl. Lisesi ( Giriş Tarihi:01.03.) ( staj) 8-i) Eğitim Kurumu, İstanbul: Başarısoft ( Giriş Tarihi:01.02.) ( AutoCAD ve SOLİD WORKS tüm versiyon Eğitmenlik - Öğretmenlik) BİLİNEN BİLGİSAYAR PROGRAMLARI VE OFİS ARAÇLARI 1 Grafik Tasarım ve Diğer Programlar 1-İyi derece =SolidWorks, 2- Çok iyi = AutoCAD ful versiyon, 3- İyi derece =EngView Package Designer & Diemaker, 4-İyi derecede= GoogleSketchUp3D 5- Orta derece= Mastercam, 6- Orta Derece= Adobe Photoshop CS4, 7- İyi derece =Nero StartSmart, 8- Orta derece= festo fulidsim, 9- Orta derece= C++, 10- Orta derece= PASCAL 7.0, ) 2 Windows Ofis Programları (Word Çok İyi derece – Excel Çok İyi derece - Paint Çok İyi derece, -Power Point Çok İyi derece) 3 İşletim Sistemleri (Windows 98, Windows 2000, Windows Xp VİSTA) 4 Ofis araçları ( faxs - modem- fotokopi mak.- PC. - scaner) KATILILAN SEMİNER VE KURSLAR 5 Küçükköy E.ML.(CAD, CAM) Model Tasarım, Plastik Kalıp Tasarım (2000 OCAK 23 SAAT) 6 İmsan A.Ş Sanayi Mak. (Torna, Freze, Matkap, Otomat Matkap, CNC Programlama) (SAAT) 7 İGDAŞ İç Mimar (Doğalgaz Projeleri Üzerine) semineri. (2000—2001-56SAAT) 8 Osmanlı Çelik ( Malzeme ve Çelik Yapısı) semineri. (SAAT) 9 PAGEV Plastik semineri (2007-12SAAT) 10 PAGEV Plastik üretim teknikleri ve mikro polimer ( 2007- 6SAAT ) HOBİLER Sinema, Basketbol, Bilgisayar Oyunları, Bilim Teknik, Masa tenisi, Internet, Tasarım YABANCI D
  • #2168609
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.