Satılık Torna tesviye atölyesi

Satılık Torna tesviye atölyesi

Marmara » İstanbul » Zeytinburnu
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Zeytinburnu
Satılık Torna tesviye atölyesi
 
Satılık Torna tesviye atölyesi Satılık Torna tesviye atölyesi Satılık Torna tesviye atölyesi Satılık Torna tesviye atölyesi Satılık Torna tesviye atölyesi Satılık Torna tesviye atölyesi
Torna=CM Masa üstü torna Avadanlıkları = Orijinal sehpası+Dişli takımı + döner punta + 3 Ad torna kat eri + 1Ad mandiren yeni + 125mm 3 ayak ve 4 ayak ayna. Kompurosör = Kırlangıç marka yeni 200 lt 8 br Sütunlu Matkap = Kovan hareketi 110 Devir 4 Sütun 87 mm 3 Mors Motor ¾ hp 900 devir Taş Motoru = Alman malı sanayi tipi -------- Şerit testere = 110 mm kesme kapasitesi 45 derece mengene hareketi 3 devir sehbahalı. ----- Planya = Çin malı 350 mm koç hareketi şanzımanlı 4 vites. ------ Kumlama = Kendi imalatım B=750 E=470 Y=550 mm Masa üstü Matkap = Ek Çelik Model=DK13 Sehpası ile + Baykam 10 spottu ile Masa üstü topuzlu Pres = Tabla 300x300 mm hareket 230 mm Takribi 750 kg baskı. Kalıpcı Fireze = Smart marka model no= 6323B X Z otomatik + 3 eksen dijital gösterge + otomatik yağlama. (Konfeksiyon makineleri yedek parça imalatında kullanılmış 2007 üretim yılı olup 2009 sıfır olarak alınmış üzerinde en ağır 1 kg ağırlında parça işlenmiş o derece temiz ve yıpranmamış bir tezgahtır. Birlikte verilecek ekipmanlar= Döner mengene +2 eksen dereceli mengene sıfır + Er oğlu pens takımı 3 mm ile 22 milim arası orijinal kutusu ile + Kalıp bağlama seti + ve çok sayıda ambalajında sıfır kutusunda kaba talaş ile düz parmak fireze.) ------ Tesviye tezgâhı =150x60x105 ebatlarında kanca mengenesiyle birlikte. Büyük Saç makası =3MS Panasonik =nokta vuruşlu yazıcı KX-P1150 HP = officejet 4110 all-in-one yazıcı tarayıcı faks Isıtıcı= kumtel 2500 W bir sezon kullanılmış. Elektrik Kaynağı = Konfeksiyon makineleri yedek parça imalatı yaptığım atölyemi satıyorum. Sıfır freze ve matkap uçları ölçü aletleri. Tezgahlarda ufak ve hassas parçalar işlendiğinden yıpranma yoktur. Tezgahları takım olarak satmaktayım lütfen tek, tek satış istemeyin.
  • #2900081
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.