Sahibinden satılık 8 yaşında zeytinlik

Sahibinden satılık 8 yaşında zeytinlik

Marmara » Bilecik » Gölpazarı
26.500₺
  • 26.500₺
    Marmara » Bilecik » Gölpazarı
Sahibinden satılık 8 yaşında zeytinlik
 
Sahibinden satılık 8 yaşında zeytinlik Sahibinden satılık 8 yaşında zeytinlik Sahibinden satılık 8 yaşında zeytinlik Sahibinden satılık 8 yaşında zeytinlik Sahibinden satılık 8 yaşında zeytinlik Sahibinden satılık 8 yaşında zeytinlik
Sahibinden satılık 8 yaşında zeytinlik lütfen açıklamayı sonuna kadar okuyunuz..otları 25 kasım 2015 de temizlettim..bahçe resimde gözüken bitişiğimdeki tarla gibi olmuştur.çapa işlemleri bitmiştir.....ilçesi hernekadar gölpazarı diye geçiyorsada bu bahçe vezirhan kasabasına 3 km. olan küçükyenice köy sınırları içersinde kalır ..yani bu bahçe eskişehir bilecik yoluna 4 km. dir toplam 1530 m2 dir. tek tapudur yeri düzdür..içinde 64 adet 8 yaşında zeytin ağacı 3--4 adet ayva ağacı iğde ağacı ve verimli 6 ocak fındık ağacı vardır ..yakınımda tavuk çiftliği yapılmaktadır..tarlanın ön cephesi tamamen kadostra yoluna cephedir ..resimde görülen pompa merkezi binasına 200 mt mesafededir..pompa istasyonu şu an için çalışmıyor.bölgeye yeni akçay barajı yapılıyor o zaman faliyete geçeceğini söylüyorlar. .yıllık bakımı 100-veya 130 tl civarıdır .bahçeyi alırım ben uzaktayım nasıl bakarım diye düşünmeyin.zeytin dalında kilosu 5 tl.dir....vs.vs.vs..detaylar için alo demeniz yeterlidir...resimler yerin kendi resmidir temsili falan değildir..resimleri çekerken havada sis vardı o yüzden net değildir.ayrıca aile yakınlarımızın bilecik in gölpazarında ve değişik ilçelerinde muhtelif ölçeklerde yerleri vardır...parsel sorgulama için , bilecik-gölpazarı-küçükyenice-ada 0-parsel 1196 dır..
  • #4186247
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.