SAHİBİNDEN MUĞLA BODRUM YALIÇİFTLİK DENİZE SIFIR TEK TAPU ARSA

SAHİBİNDEN MUĞLA BODRUM YALIÇİFTLİK DENİZE SIFIR TEK TAPU ARSA

Ege » Muğla » Bodrum
21.500.000$
  • 21.500.000$
    Ege » Muğla » Bodrum
SAHİBİNDEN MUĞLA BODRUM YALIÇİFTLİK DENİZE SIFIR TEK TAPU ARSA
 
SAHİBİNDEN MUĞLA BODRUM YALIÇİFTLİK DENİZE SIFIR TEK TAPU ARSA SAHİBİNDEN MUĞLA BODRUM YALIÇİFTLİK DENİZE SIFIR TEK TAPU ARSA SAHİBİNDEN MUĞLA BODRUM YALIÇİFTLİK DENİZE SIFIR TEK TAPU ARSA SAHİBİNDEN MUĞLA BODRUM YALIÇİFTLİK DENİZE SIFIR TEK TAPU ARSA
ARSANIN KONUMU: Genel : Muğla, Bodrum, Yalıçiftlik, Kargıcak Koyu'ndadır. Özel : Iber, Sea Garden, Kempinski otellerine çok yakın bir konumda bulunmaktadır. Bodrum'un en büyük tatil köyü olan Sea Garden (Hapimak) ile sınır komşusudur. Bodrum şehir merkezine takriben 20 km, Bodrum Milas havaalanına takriben 30 km uzaklıktadır. Arazi, doğa ve denizin buluştuğu noktada özel bir koydadır. Orak Adası karşısındadır. ARSANIN KRİTERLERİ VE ÖZELLİKLERİ : 1) Arazi, bulunduğu mevkide tek tapulu en büyük arazidir. 2) Denize sıfır 1. parseldir. 3) Denizden çekme mesafesi kullanıldığı zaman tapudan hiçbir zaiyat vermemektedir. 4) Özel bir koya hakimdir. 5) Araziye konumundan dolayı Dünyaca ünlü bir otel zincirinin 7 yıldızlı otel yapımı teklif lisansı bulunmaktadır. 6) Arzu edildiği taktirde arsayı satın alacak olan kişi veya kuruma bedelsiz olarak söz konusu lisansın devri mümkün olabilir. AYRICA; 7) Arazinin çevresinde başka tapulu büyük arazi bulunmadığından dolayı büyüme amaçlı yaklaşık 600.000 m2 önü, sağı ve arkasında kalan devlet arazisi (Orman) ön izinleri alınmıştır. 8) 21.500 m2 tapulu arsayı satın alacak olan kişi veya kuruma, arzu edildiği taktirde bu alınan kiralama ön izninden feragat edilerek tüm doğmus veya doğacak hakları bedelsiz olarak devir ve temlik edilecektir. 9) Bu alan 2. resimde özel kroki ile gösterilmiştir. 10) 15/30 turizm imarlı olup arazinin bulunduğu mevki turizm tesis alanıdır. 11) Ön izini alınan kiralanan yaklaşık 600.000 m2 lik alan da turizm imarlı ve turizm alanı onaylıdır. 12) Arazinin bulunduğu koyun deniz suyu temizliği mavi bayrak alacak derecede temizdir. 13) Arazinin eğimli olmasından dolayı kot farkı mevcuttur. NOT: Ilan verilis tarihinden itibaren 1 ay sure ile yayinda kalacaktir. Arazi sahibinden satılıktır.
  • #4034081
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.