Patchwork Halı Anadolu Halı, Eskitme Halı Fiyatları

Patchwork Halı Anadolu Halı, Eskitme Halı Fiyatları

İç Anadolu » Ankara » Cebeci
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Ankara » Cebeci
Patchwork Halı Anadolu Halı, Eskitme Halı Fiyatları
 
Patchwork Halı Anadolu Halı, Eskitme Halı Fiyatları Patchwork Halı Anadolu Halı, Eskitme Halı Fiyatları Patchwork Halı Anadolu Halı, Eskitme Halı Fiyatları Patchwork Halı Anadolu Halı, Eskitme Halı Fiyatları Patchwork Halı Anadolu Halı, Eskitme Halı Fiyatları Patchwork Halı Anadolu Halı, Eskitme Halı Fiyatları
Anadolu'nun her yöresinden toplanan halılar çok aşamalı işlemlerden geçirilerek eski nesil ile yenil nesil arasındaki yaşam arasında ki bağı oluşturmaktadır. Kullanılacak ortamda renk vurgusu ile dekorasyon bütünlüğü sağlamak üzere, siz değerli müşterilerimizin görüşlerinize sunulmaktadır. Çevre bilincine sahip, Anadolunun en ücra yerleri dolaşarak bu olguya katkı sağlayan bu işin ehli olan halı toplama, yıkama, temizleme ve bakım işlerini yapan uzman ekibimizle gönül rahatlığıyla mekanlarınıza sunmaya hazırlıyoruz. KULALANIM BİLGİLERİ Silkelemeyiniz (çırpmayınız), dövmeyiniz, güneşten koruyunuz, Kılavuzunda belirtilmedikçe yıkamayınız, Rutubetten koruyunuz, Ütülemeyiniz, Halınızı süpürmek için sadece elektrikli süpürge kullanınız, Halınızın üzerinde oluşabilecek lekelere anında müdahale etmek lekenin çıkmasını kolaylaştıracaktır. Halı üzerine dökülen sıvı leke yapıcılarını zaman kaybetmeden havlu kağıt ile emdiriniz, Halı üzerine dökülen katı leke yapıcılarını zaman kaybetmeden bir kaşık yardımı ile alınız. Halınızın yüzeyinde leke kalmış ise halınıza uygulayacağınız leke çıkarıcıyı önce halınızın görünmeyen bir yerinde deneyin, Halınızda çamaşır suyu , deterjan , sirke , vb malzemeleri kesinlikle kullanmayınız. Şarap , çay , alkol , kimyasal maddeler ve benzeri lekeler için profesyonel yardım isteyiniz. Halınızı kesinlikle katlamayınız. Kullanmadığınız durumlarda rulo yapıp yatay olarak muhafaza ediniz, Zaman zaman halınızın üzerindeki ağır eşyaların yerlerini değiştirin veya halınızın yönünü değiştirin , eşya izlerini yumuşak bir fırça yardımıyla fırçalayarak havalandırın. Halınızdan ilmik çekmeyin , çıkmış olan ilmikler var ise onları da halı yüzeyinden kesiniz. Halınız kullanılan malzemenin özelliklerine göre belli bir süre hav dökmesi normaldir. Temizlik için yapılan yanlış uygulamalardan firmamız sorumlu değildir HAFTA İÇİ VE HAFTA SONU SAAT 09:00 - 22:00 SAATLERİ ARASINDA İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ. Ucuz Pazarci Necmettin BADEM www.ucuzpazarci.com ucuzpazarci@ hotmail.com Patchwork - Vintage Halı desenlerini görmek için web sitemizi ziyaret edebilir veya bizimle irtibata geçebilirsiniz.
  • #4163724
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.