Okul Müdüründen Tamamen Hatasız Orijinal 1.5 Dci Kango

Okul Müdüründen Tamamen Hatasız Orijinal 1.5 Dci Kango

Ege » İzmir » Bornova
18.500₺
  • 18.500₺
    Ege » İzmir » Bornova
Okul Müdüründen Tamamen Hatasız Orijinal 1.5 Dci Kango
 
Okul Müdüründen Tamamen Hatasız Orijinal 1.5 Dci Kango Okul Müdüründen Tamamen Hatasız Orijinal 1.5 Dci Kango Okul Müdüründen Tamamen Hatasız Orijinal 1.5 Dci Kango Okul Müdüründen Tamamen Hatasız Orijinal 1.5 Dci Kango Okul Müdüründen Tamamen Hatasız Orijinal 1.5 Dci Kango Okul Müdüründen Tamamen Hatasız Orijinal 1.5 Dci Kango
Herşeyi ile orijinaldir, aracım 178.600 km dedir, 2005 Modeldir, servis bakımlıdır, İstediğiniz serviste expertiz yaptırabilirsiniz, Ruhsata işli çeki demiri vardır. Çift sürgülüdür.. Araçta aldığımdada vardı, çok az ön cam taş gelmesinden dolayı çizgi şeklinde çatlaktır. Sürüşe engel bir tarafı yoktur, Temmuz pulu alınmış, yağı yeni değişmiş, Şubat 2015 e kadar vizesi vardır. Motorunda ve ön takımda hiç bir problem yoktur. Diğer ticari araçlarla kıyaslamayın. Araç tamamen hususi kullanılmıştır. Ben de emekli bir subaydan aldım. Araç Ankara plakalıdır. yedek anahtarı ve kitapçık ve araç servis bakım fişleri ilk alımdan itibaren mevcuttur. Çok az pazarlık vardır.
  • #3831997
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.