OTOMATİK DONDURMA KÜLAH MAKİNESİ

OTOMATİK DONDURMA KÜLAH MAKİNESİ

Ege » İzmir » Bornova
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » İzmir » Bornova
OTOMATİK DONDURMA KÜLAH MAKİNESİ
 
OTOMATİK DONDURMA KÜLAH MAKİNESİ OTOMATİK DONDURMA KÜLAH MAKİNESİ OTOMATİK DONDURMA KÜLAH MAKİNESİ OTOMATİK DONDURMA KÜLAH MAKİNESİ OTOMATİK DONDURMA KÜLAH MAKİNESİ
DONDURMA KÜLAHI ÜRETİMİ-TARTOLET ÜRETİMİ-REÇELLİK KUP ÜRETİMİ-KONYA SARMASI FİŞEK ÜRETİMİ YAPARAK GENİŞ BİR YELPAZADE KULLANIM RAHATLIĞI VE HİZMETİ SAĞLAR. 2 Makineyi Tek makineye sığdırdık hem kullanım rahatlığı hemde hijyen ve performansı maksimum seviyede MAKİNENİN ÖZELLİKLERİ KALIPLAR:Müşterinin isteğine göre özel kalıp deseni ve ölçülerinde kalıp imalatı istenmesi halinde müşteri logosu veya ismi külaha ek ücret alınmadan işleme 2 takım kalıp olarak dizayn edilmiştir biri pişerken diğerinden pişmiş malı almak suretiyle zamandan tasaruf istenilmesi halinde 1takım farklı model diğer takım farklı model cnc tornada işlenir Dişi kalıplar SFERO döküm (krom alışımlı döküm) erkek maçalar ısıya dayanıklı Pazlanmaz KROM kaplama ile hijyen sağlanır PNÖMATİK: silindirler ve parçaları uzun ömürlü Avrupanın önde gelen markaları Kullanılmıştır HAMUR DÖKME:Kalıplara hamur dökme işlemi krom pazlanmaz hamur kazanından hortum vasıtasıyla enjeksiyonlu ayarlanabilir pompa ile hijenik hamur dökme işlemi PİŞİRME :pişirme zamanı 1, 30 saniyedir ve bu zaman geldiğinde el değmeden otomatik pistonların açılma özelliği ve el değmeden otomatik hamur dökme işlemi sağlar Dijital Termostat ayarıyla ısı kontrol ve zamanlamasını otomatik yapar. El değmeden Otomatik çapak sığırma bıçağı Sıralama tezahına bant sistemi ile transfer. ENERJİ:Kalıp ısıları resistanslı elektirik ile çalışır termestata bağlı resistanlar akılı dijital gösterge ile enerji tasaruffu sağlar.Doğal Gazdan ve LPG den 1/3 çok daha az enerji ile çalışma kabiliyeti.maksimum Elektirik enerjisi 8 kw/s Olarak dizan edilmiştir , diğer doğal gazlı makinalar 10-11 metre küp doğal gaz yaktığı hesaplanacak olursa aradaki fark ortaya çıkacaktır. *Üretmiş olduğumuz tüm makina ve ekipmanlar yüksek kapasite ve kaliteye sahip cnc makinalarında hatasız işlenir. *Satın almış olduğunuz makineler 2 YIL MEKANİK GARANTİ , 1 YIL ELEKTRONİK GARANTİ firmamız teminatı altındadır *Garanti süresince Yıllık Ücretsiz servis ve Bakım *Makinemiz paslanmaz krom yüzey ile hijyenik tasarıma sahiptir ve makinelerin temizlenmeside oldukça basittir. *Makinemiz hız, üretim, rekabet , maliyet ve kaliteli ürün esasına göre tasarlanmıştır. *Pnömatik sistemlerimizde avrupanın önde gelen markalarıyla çalışmaktayız Teknik Detaylar: Kapasite: normal külah modelleri ;adet/saat Küçük çap 2 NUMARA gonca ve kup modelleri 3600 adet/saat Kalıp sayısı: istenilen Çap ve modellere bağlı olarak × 2 takım kalıp Pişirme gücü: 8 kw/h Gücü Kontrol sistemi: 0.3kw Hava basıncı: 0.6Mpa Makine boyutlar: 3350× 2020× 2040mm Makine ağırlığı: 1200kg. Müşteri sözleşmesinden sonra teslim süresi 60-90 gün aralığında olup yurtiçi siparişlerinde adrese teslim ve kurulum firmamıza aittir Ödeme ve vade seçeneklerimiz mevcuttur. Yurtdışı sipariş teslimatlarımızda anlaşmalı ithalatçı firmamız mevcuttur.
  • #3825314
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.