Kırşehirde satılık 2011 renault symbol modifiyeli

Kırşehirde satılık 2011 renault symbol modifiyeli

İç Anadolu » Kırşehir » Kırşehir
28.500₺
  • 28.500₺
    İç Anadolu » Kırşehir » Kırşehir
Kırşehirde satılık 2011 renault symbol modifiyeli
 
Kırşehirde satılık 2011 renault symbol modifiyeli Kırşehirde satılık 2011 renault symbol modifiyeli Kırşehirde satılık 2011 renault symbol modifiyeli Kırşehirde satılık 2011 renault symbol modifiyeli Kırşehirde satılık 2011 renault symbol modifiyeli Kırşehirde satılık 2011 renault symbol modifiyeli
ARACIM 2011 MODELDİR. İLK SAHİBİYİM, 127.000 KM DE. BAKIMLARI DÜZENLİ OLARAK SERVİSTE YAPILMIŞ OLUP KİTAPÇIKTA MEVCUTTUR. SYMBOL SINIFININ EN ÜST MODELİDİR. (DİJİTAL KLİMA, PARK SENSÖRÜ, YOL BİLGİSAYARI, ÇELİK JANT, SİS FARI, ABS , 4 CAM OTOMATK, SÜRÜCÜ VE YOLCU HAVA YASTIKLAARI, SERVİS ONAYLI SIRALI SİSTEM OTOGAZ , MAKYAJLI İÇ VE DIŞ , CD ÇALAR VS. BİR ÇOK ÖZELLİĞİ BULUNMAKTADIR. HİÇ BİR SORUNU YOKTUR. SAĞDECE ÖN TAMPON PARK HALİNDEYKEN SÜRTME SONUCU DELİNDİĞİNDEN DEĞİŞMİŞTİR. İSTEDİĞİNİZ YER E GÖTÜRÜP GÖSTEREBİLİRSİNİZ. ARACIMIN FİYATI 28.500 TL'DİR CİDDİ ALICILAR İLE PAZARLIK OLUR. ARACA TAKILAN MODİFİYE MALZEMELER İSTENİRSE SÖKÜLEBİLİR..!!
  • #4082918
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.