Kağıt Helva Makinesi (Tam Otomatik Alman malı Steınhof Marka)

Kağıt Helva Makinesi (Tam Otomatik Alman malı Steınhof Marka)

Ege » İzmir » Bornova
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » İzmir » Bornova
Kağıt Helva Makinesi (Tam Otomatik Alman malı Steınhof Marka)
 
Kağıt Helva Makinesi (Tam Otomatik Alman malı Steınhof Marka) Kağıt Helva Makinesi (Tam Otomatik Alman malı Steınhof Marka) Kağıt Helva Makinesi (Tam Otomatik Alman malı Steınhof Marka) Kağıt Helva Makinesi (Tam Otomatik Alman malı Steınhof Marka) Kağıt Helva Makinesi (Tam Otomatik Alman malı Steınhof Marka) Kağıt Helva Makinesi (Tam Otomatik Alman malı Steınhof Marka)
Tam Otomatik Alman malı Steınhof Marka Kağıt Helva Makinesi Özellikleri İzmir'de bulunan Alman malı Steınhof Marka Tam otomatik kağıt helva makinası resimleri ekte sunulmuştur, *25 kalıplı standart büyük boy yeni Sıfır Kalıpları yapılmış (numune baskısı ve provası yapılmış)makina üzerinde montajlı durumdadır tam hazır çalışır vaziyettedir *Makine 6, 5 metre uzunluğunda ve 4500 kg ağırlığındadır *(kalıplar sök tak kolay değiştirme değiştirme özelliğine hazidir) *Kalıplar İstenildiğinde Çıkarılıp Yeni Ölçü ve boylarda kalıp takma özelliğine sahiptir *Orta boy 50 Kalıplı Olarakta İlave kalıp yapılabilir ve çalışır hale getirilebilir *LPG İLE ÇALIŞIR *MÜŞTERİ TALEBİNE GÖRE ARZU EDİLDİĞİNDE DOĞAL GAZLA çalışır hale getirilir . *saatte 1500 yaprak rahatlıkla ve normal devirde çalışarak hiç firesiz kağıt helva alabilir kapasitede *Pişirme Sonrası kağıt helva Vakumlama sistemi el değmeden ve tamamen kağıt helvaya zarar vermeden hasas havalı vakum ile bant sisteme taşıma özelleğine sahiptir. *Gıda standartlarına uygundur. *Yanındaki ekipmanlar:1 adet yedek motor, kağıt helva krema yapma karma makinası, , ve yapımda hamur için kullanılacak un su yağ ve katkı maddelleri ölçeklerinin formülüde verilecektir.
  • #3683111
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.