GERÇEKTEN SEVGİYİ HAK EDEN BİRİ VAR MI ????

GERÇEKTEN SEVGİYİ HAK EDEN BİRİ VAR MI ????

Ege » Muğla » Marmaris
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Muğla » Marmaris
GERÇEKTEN SEVGİYİ HAK EDEN BİRİ VAR MI ????
 
GERÇEKTEN SEVGİYİ HAK EDEN BİRİ VAR MI ???? GERÇEKTEN SEVGİYİ HAK EDEN BİRİ VAR MI ???? GERÇEKTEN SEVGİYİ HAK EDEN BİRİ VAR MI ???? GERÇEKTEN SEVGİYİ HAK EDEN BİRİ VAR MI ???? GERÇEKTEN SEVGİYİ HAK EDEN BİRİ VAR MI ???? GERÇEKTEN SEVGİYİ HAK EDEN BİRİ VAR MI ????
merhabalar Ben Türker KANTÜRK Kisaca kendimden bahsetmek isterim 33 yasindayim daha once bir evlilik yaptim 1 kizim 1 oglum var.kizim annemle yasiyor oglum ise annesiyle yasamaktadir.Kızım 9 yaşında okula gidiyor oglum ise 4.5 yasında Denizli'de yaşıyor.Ben annemle yaşıyorum şimdilik babamı kaybettiğim için yalnız kalmasını istemedim. 170 boyunda 77 kılo sarı saclı kahverengi gözlü biriyim. Aslen istanbulluyum ama 22 senedir mugla fethiyede yasiyorum ama şu anda Marmaris'e taşındık babamın vefatından sonra. Kendim Türkiye de unlü bir mobilya mağazasında montaj elemanı olarak çalışıyorum. Kendime ait evim ve arabam var.Ama annemle yaşadığımdan dolayı evim kirada.Esimden ayrilali 3.5 sene oldu. Karsimdakine verebilecegim adam gibi sevecek bir kalp ve sevdigine sahip cikacak bir yurek. Karşıma çıkacak insanın en önemli özelliği sevgiye aç olması ve gerçekten seviginin saygının kıymetini bilmesi.Yaş takındım yok fazlada önemli değil.Benim gibi dul olması tercihim olmazsa da olabilir beni böyle kabul edecekse 1 tane de çocugu da olabilir ama ufak olursa sevinirim.Yanıma yakışması yeterlidir.Yakışması derken gonlu güzel olsun içinde fesatlık yada herhangi bir şey beslemeyen biriyle hayatımı birleştirmek istiyorum. Eğer ki olursa uzun zaman beklemeden nikah kıyıp evlenmeyi düşünüyorum. Kendimi açıkca anlattıgımı sanıyorum lütfen cidden sevgiye aç olanlar ciddi anlamda evlilik isteyenlerin ilgilenlerin mesajlarını beklıyorum mutlaka cevap için dönüş yapılacaktır. Bu arada faceden de ulaşabilirsiniz bana zaten görürsünüz sarışınım :D.... Saygılarımla Türker KANTÜRK
  • #3927835
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.