Dondurma Makinası Ve Ekipmanları

Dondurma Makinası Ve Ekipmanları

Doğu Anadolu » Elazığ » Aksaray
Görüşülür
  • Görüşülür
    Doğu Anadolu » Elazığ » Aksaray
Dondurma Makinası Ve Ekipmanları
 
Dondurma Makinası Ve Ekipmanları Dondurma Makinası Ve Ekipmanları Dondurma Makinası Ve Ekipmanları Dondurma Makinası Ve Ekipmanları Dondurma Makinası Ve Ekipmanları Dondurma Makinası Ve Ekipmanları
1 Ad. UĞUR 5 GÖZLÜ C-40 YAPICILI, IŞIKLI, İÇTEN KOMPRESÖRLÜ DONDURMA MAKİNASI 1 Ad. UĞUR UDR-18 MODEL 18'Lİ TEŞHİR REYONU 2 Ad. ŞENOCAK 7'Lİ A+ PLUS REYON (DEEP FREEZE) 3 Ad. 400'LÜK UĞUR DERİN DONDURUCU 2 tanesi cam sürgü 1 blok kapak 1 Ad. 500'lük UĞUR DERİN DONDURUCU CAM BLOK KAPAK 1 Ad. LOKMA MAKİNASİ 1 Ad. CanBOLAT markaLT SÜT PİŞİRME KAZANI LPG-DOĞALGAZ UYUMLU 1 Ad. 2-2.5 Metre Ledli Yeni Tip Kuru Pasta-Tatlı Dolabı 10 Ad. Yuvarlak Cam Masa Büyük Sıfır Ayarında Camlar Çiziksiz Temperli 2 Ad. Kare Büyük Cam Masa Loca Koltuklu MDF Çikolata Rafı MDF Paketleme Tezgahları Çelik Ayarlı 5 Katlı Portatif Demonte İmalathane RAFI Çelik Süt Taşıma Kazanları Elbise Değiştirme Dolabı 2 Ad. Beko 200 TR Yazar Kasa 2 Ad Elektronik Terazi 3 Ad. Çikolata Sosluğu Cam- ve Sarı Külahlıklar Dondurma Satış Kasıkları Özlem Marka Kollu Sanayi Tipi Narenciye Sıkacağı 2 Ad Kornet Külahı Makinası 2 Ad. Cızz Elektrikli Sinek Öldürücü Dondurma Porsiyonları-Tatlı Tabakları - Çatalları - Kaşıkları - Bardakları - Bıçakları Pastane ve Özellikle Dondurma İşi İlgili Tüm Ekipmanlar Mevcut. İçinden tek bir iğne almaksızın Deviredeceğiz.Süpürgesini Paspasna Aydınlatma ekipmanlarından Tabelasına varıncaya kadar alan kişi sadece dükkanına yerleştirip bismillah diyip başlayacak. Ekipmanlarımızın Ve makinalarımızın Tamamı Çalışır Ve Temiz Durumdadır.Çalışmayan Bozuk Hiç bi Ekipman YOKTUR...Her zaman arkasındayım Ben Makinelerimin.Kıymeti Bilinirek Kullanılmıştır.***Fiyatımız Temsilidir Telefonda Görüşülür.Pazarlık Sünnettir Öldürmemek Şartıyla Zorla Satılık Değiller Ölücüler HİÇ ARAMASIN Satılmazsa Gittiğim yerde bi dükkan kurabilirim. Boş Muhabbet için Aramayın Lütfen.Ayrıca Dileyen Olursa Ücreti Mukabilinde Roma Tarzı Gerçek Meyveli Orjinal Dondurma Ustalığını Kornet Külahını Supangle Ve Lokma Tatlısını Öğretebilirim. Herşeyi Gayet Net Ve Açık Yazdım. TEL :
  • #3831748
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.