Devren satılık Playstation Salonu

Devren satılık Playstation Salonu

Karadeniz » Samsun » Atakum
40.000₺
  • 40.000₺
    Karadeniz » Samsun » Atakum
Devren satılık Playstation Salonu
 
Devren satılık Playstation Salonu Devren satılık Playstation Salonu Devren satılık Playstation Salonu Devren satılık Playstation Salonu Devren satılık Playstation Salonu
10 Adet Seg 102 Ekran Led Tv 1 Adet seg Plazma 10 Adet playstation 3 ( 4 Adedi kırık full 2014 oyun yüklü) 10 Adet özel yapım çift kişilik koltuk Vestel 18.000 btu Klima ( 2 Aylık Garantisi Devam etmekte ) buz doladı ( yiyecekleri muhafaza için) ısıtıcı ( poaça börek simit gibi ürünleri sıcak tutmak için) 1 Adet fırınlı ocak 2 Adet tost makinesi ( birisi tüplü) mutfak gereçleri ( hepsi sıfır alındı tüm ürünler paşabahçenin) 6 Adet Tv sehpası kapı önü dizaynı için 4 tane büyük saksı tanesi ( 250 Tl ye alındı ) bir adet patron masası 1 Adet bilgisayar ve bilgisayar teknik servisinde kullanılacak malzemeler 2 Adet web kamera gece ve gündüz görüşlü Dükkana ait web sitesi. (atakumplaystation.com) İş yeri atakumun en güzide yerinde olup atakum medikal park hastanesi karşısında ve çevresinde tektir. İş yerinin dekor dizayn gibi harcamaları 25 bin lira tuttu asma kat vs. yapıldı 2 adet lavabo bay bayan üst katta 5 alt katta 5 cihaz bulunmakta iş yerinin önü kullanıma açık cafe gibi kullanılabilir 4 masa atılarak yan kısma balkon yaptırıldı orası da kullanılabilir durumda. iş yerinin potansiyeli var ama ortak anlaşmazlığından satmaktayız. istenilen fiyat 40.000 TL 1 yıl içinde yapılacak 2. hastane ile dükkanın sadece kendi değeri 50 60 bin civarında olacaktır.
  • #3688714
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.