Citroen Jumper FİRMAMIZIN KURULUŞUNUN 22.YILINA ÖZEL

Citroen Jumper FİRMAMIZIN KURULUŞUNUN 22.YILINA ÖZEL

Marmara » İstanbul » Maltepe
83.000₺
  • 83.000₺
    Marmara » İstanbul » Maltepe
Citroen Jumper FİRMAMIZIN KURULUŞUNUN 22.YILINA ÖZEL
 
Citroen Jumper FİRMAMIZIN KURULUŞUNUN 22.YILINA ÖZEL Citroen Jumper FİRMAMIZIN KURULUŞUNUN 22.YILINA ÖZEL Citroen Jumper FİRMAMIZIN KURULUŞUNUN 22.YILINA ÖZEL Citroen Jumper FİRMAMIZIN KURULUŞUNUN 22.YILINA ÖZEL Citroen Jumper FİRMAMIZIN KURULUŞUNUN 22.YILINA ÖZEL Citroen Jumper FİRMAMIZIN KURULUŞUNUN 22.YILINA ÖZEL
FİRMAMIZIN KURULUŞUNUN 22.YILINA ÖZEL Citroen Jumper Model 2.2 HDI Yıl 2015 Km 0 Motor Hacmicm ÖZMIHÇI FARK YARATIR..... KALİTE KONFOR ESTETİK EKONOMiK C AZİP BANKA KREDİSİ ARAÇ ÖZELLİKLERİ RAFSIZ TRİBÜN TAVAN 7 RENK AYDINLATMA 3 FANLI DİGİTAL KLİMA 16+1 3 NOKTA MAKARALI EMNİYET KEMERLİ YATARLI KOLTUKLAR 19 INCH PLAZMA TV + DVD PLAYER MP3 ÇALAR OTAMATİK KAPI UZAKTAN KUMANDALI SENSÖRLÜ CAMLI TAVAN ACİL ÇIKIŞ FANLI PETEK KALORİFER KROM YAN BASAMAKLAR TURİZM PERDE SETİ TABAN HALISI TÜV YÖNETMELİKLERİNE UYGUN 4 LÜ KAMERA SETİ OKUL TAŞITI YAZISI VE DUR LEVHASI PANORAMİK RENKİ YAN CAMLAR MUAYENE VE RUHSAT PLAKA İŞLEMLERİ Firmamız 1992 yılında İstanbul da Erkan Mıhçı tarafından kuruldu. 80 kişilik personeli, 6000 m2 kapalı alan ve aylık 180 araç dönüşüm kapasitesiyle tüketicilere hizmet vermektedir. Neler Yaparız? Konumuz panelvan dan personel , turizm araçlarına dönüşüm , vip dizaynlı özel tasarım araçlar, frigo kasalar, tente ve branda kasalar, çelik kasalar ve özel amaçlı araçlar üretmek , oto içi deri, kumaş vinleks döşeme ve aksesuar satışıdır. Ürünlerimiz turizm firmaları, okul servisleri, personel taşımacılığı yapan firmala, dernekler, vakıflar, sanayiciler, fabrikalar, sanatçılar, yazarlar, işadamları gibi birçok alana hitap etmektedir. Vizyonumuz; Sektörümüzd e pazar payımız Türkiye genelinde %25 İstanbul genelinde %35 olmasıyla birlikte her geçen gün müşteri potansiyelimiz hizmet kalitemizle arttığı gibi konumuzda en iyi olmanın onurunu taşımaktayız.Dönüşüm ve iç dizayn konusunda seçimi araç sahiplerine bırakmadan önce uzman kadromuz ve tecrübeli ustalarımızla alternatif tasarımlarımızı müşterilerimizin bakış açısıyla birleştirip en uygun üretimi sunmaktayız. Satış ve pazarlama ağımız gerek oto bayilerine ve gerekse diğer kurumsal, bireysel müşterilerimize en doğru bilgiyi aktararak müşterilerimizi bilinçlendirerek arcınız ile ilgili en doğru kararı vermenize yardımcı olacaktır. Misyonumuz; Dünya standartları çerçevesinde ve Sanayi bakanlığı çatısı altında bizlerden istenilen kapasite raporu, imalat yeterlilik belgesi gibi vecibeleri peşi sıra yerine getirmenin yine dalımızda her zaman önde gitmemiz ile yaşadığımız kıvancı siz müşterilerimizin katılımlarıyla daha iyi yerlere götüreceğimiz inancındayız. Dünya piyasalarında ve ülkemizde çıkan ürünlerin geliştirilmezi ve daha iyi ürünlerin üretilmesiyle ilgili yine araştırma geliştirme bölümümüz her zaman yeniliklerin üreticisi olmuştur. Ürettiğimiz araç dizaynları son kontrolleri yapıldıktan sonra sahiplerine teslim edildiği gibi ürünlerimiz üretim hatalarına karşı bir yıl, kullanıcı hatalarına karşı iki yıl garantilidir. Hatta daha ileri gidecek olduğunuzda talebiniz doğrultusunda kendi bünyemizde bulunan acenteliğimi ile ürettiğimiz tasarımları sigorta kapsamına alıp kazalara karşıda güvence altına alabiliyoruz. Hedeflerimiz; Hedefimiz müşteri potansiyelimizi artırıp geniş kitlelere hitap etmek ve kalite yi daha uygun fiyata tüketiciye sunmaktır.
  • #3954959
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.