Bodrum-Akyarlar, Kiralık Devremülk

Bodrum-Akyarlar, Kiralık Devremülk

Ege » Muğla » Bodrum
1.500₺
  • 1.500₺
    Ege » Muğla » Bodrum
Bodrum-Akyarlar, Kiralık Devremülk
 
Bodrum-Akyarlar, Kiralık Devremülk Bodrum-Akyarlar, Kiralık Devremülk Bodrum-Akyarlar, Kiralık Devremülk Bodrum-Akyarlar, Kiralık Devremülk Bodrum-Akyarlar, Kiralık Devremülk Bodrum-Akyarlar, Kiralık Devremülk
Bodrum'un en güzel yerlerinden olan Akyarlar tatil köyünde 17-31 Temmuz tarihleri arasında, en ön cephede, kos adası ve deniz manzaralı 2.kat (1+1 teras katı), 4 kişilik (ayrıca ek yatak verilmektedir.), havuz, restorant, kafeterya, otoparklı, LCD ve uydu yayınlı, çeşitli koylara ve merkezlere (Konum;Karaincir, Akyarlar, Meteor, Deve Plajı ve Turgutreis'e 10 dk mesafede olup, günün belirli saatlerinde ücretsiz servis aracı hizmeti ) servis seçeneği olan, bakımlı devremülkümüz kiralıktır.Devremülkümüzdeki bütün eşyalar, bu yıl yenilenmiştir. Ön tarafta;büyük teras mevcuttur.Terasta masa ve sandalye + çamaşır kurutmalık vardır. 6 kişilik mutfak malzemeleri araç ve gereçleri, masa, buzdolabı, ocak/fırın, TV-Uydu Yayını ve 24 saat sıcak su + wireless internet bulunmaktadır. Çarşaf, battaniye ve pike site yönetimi tarafından verilmekte ve değişimi yapılmaktadır.Sitenin bakımlı, geniş bir bahçesi olup, sivrisinek sorunu yoktur. Site aşağısında ana yol kesişiminde Turgut Reis ve Bodrum'a sürekli dolmuş vardır.
  • #4169125
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.