Bodrum AVTA Tatil Köyünde kiralık devremülk

Bodrum AVTA Tatil Köyünde kiralık devremülk

Ege » Muğla » Bodrum
2.000₺
  • 2.000₺
    Ege » Muğla » Bodrum
Bodrum AVTA Tatil Köyünde kiralık devremülk
 
Bodrum AVTA Tatil Köyünde kiralık devremülk Bodrum AVTA Tatil Köyünde kiralık devremülk Bodrum AVTA Tatil Köyünde kiralık devremülk
17 Ağustos - 01 Eylül tarihleri arasında kullanılabilecek olan Bodrum Avta Tatil köyündeki devre mülkümü bu yıl kullanamayacağımdan dolayı kiraya vermek istiyorum. Normal şartlarda bu devremülklerin kirası (bu sezonda) 2.750 TL olurken ben 2.000 TL'ye bu devremülkü kiraya vererek hem kiralayan için bir fırsat olmasını hem de benim için giderlerimin karşılanmasını sağlamış olmayı umuyorum. Tatil köyünde bir aile rahatlıkla kalabilir. 2 kişilik ebeveyn odası + salonda da yatak olabilen bir sofa bulunmaktadır. (Mobilya ve mutfak eşyaları mevcuttur) Devremülk bahçe katıdır. (Toplam zaten iki katlı yapılardan oluşuyor) Denize sıfır olan bu nezih devremülk sitesinin sosyal ve spor alanları, havuzu, kendine ait plajı + iskelesi ve güvenliği mevcuttur. Siteden mevcut bir evle ilgili (bizim ev değil ama aynısı sonuçta) fotolar: http://www.avta.com.tr/avta15/index.php ?option=com_datsogallery&func=viewcatego ry&catid=26&Itemid=47 Site ile ilgili her türlü bilgi: http://www.avta.com.tr/avta15/index.php ?option=com_datsogallery&Itemid=47 Kiral amak isteyenlernolu telefondan ulaşabilirler. Sevgi ve saygı ile.
  • #3789491
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.