Beylikdüzü Metrobüse sıfır konumda, Teraslı 1+1 eşyalı kiralık daire

Beylikdüzü Metrobüse sıfır konumda, Teraslı 1+1 eşyalı kiralık daire

Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
1.500₺
  • 1.500₺
    Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
Beylikdüzü Metrobüse sıfır konumda, Teraslı 1+1 eşyalı kiralık daire
 
Beylikdüzü Metrobüse sıfır konumda, Teraslı 1+1 eşyalı kiralık daire Beylikdüzü Metrobüse sıfır konumda, Teraslı 1+1 eşyalı kiralık daire Beylikdüzü Metrobüse sıfır konumda, Teraslı 1+1 eşyalı kiralık daire Beylikdüzü Metrobüse sıfır konumda, Teraslı 1+1 eşyalı kiralık daire Beylikdüzü Metrobüse sıfır konumda, Teraslı 1+1 eşyalı kiralık daire Beylikdüzü Metrobüse sıfır konumda, Teraslı 1+1 eşyalı kiralık daire
**Beylikdüzü Haramidere carrefourSa bitişiğinde, metrobüse sıfır konumda, toplu taşıma araçlarının yanı başında. Muhteşem sessizlikte, Huzurlu 2 katlı bir binada, Eksiksiz full eşyalı 1+1 Daire. Çamaşır makinası, Buzdolabı, Bulaşık makinası, mini fırın, Fön makinası, set üstü ocak (elektrik gaz), Split Klima, Smart Led Tv, 2 adet çekyat olabilen koltuk takımı, 2 adet berjer, double yatak, Vestiyer, Soyunma odası veya kiler ve fazlası daire içerisinde bulunmaktadır.. Kapının önünde market, avm, ve ulaşım araçları bulunmaktadır, hayatınızdaki zaman kayıplarını minimuma indirebileceğiniz harika konumda elit bir yerleşim alanına sahiptir. Bina Yazın serin kışın sıcaktır, yakıt masraflarınızdan, ulaşım masraflarınızdan tasaaruf edebileceğiniz bir dairedir. Çevrede birçok fiyat ve daire emsali olan rezidance lerde, binalarda ekstra yol masrafı ve zaman kaybı oluşmaktadır, ancak bu binada böyle bir maliyetiniz bulunmamakla, istediğiniz her yere kolayca ulaşabilmektesiniz. 1 kira peşin, 1 kira depozito istenmektedir. Bekara, Aileye, Öğrenciye uygundur.
  • #4152726
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.