Bağcılarda Çalışır Durumda Hazır ütü paket atölyesi

Bağcılarda Çalışır Durumda Hazır ütü paket atölyesi

Marmara » İstanbul » Bağcılar
39.000₺
  • 39.000₺
    Marmara » İstanbul » Bağcılar
Bağcılarda Çalışır Durumda Hazır ütü paket atölyesi
 
Bağcılarda Çalışır Durumda Hazır ütü paket atölyesi Bağcılarda Çalışır Durumda Hazır ütü paket atölyesi Bağcılarda Çalışır Durumda Hazır ütü paket atölyesi Bağcılarda Çalışır Durumda Hazır ütü paket atölyesi Bağcılarda Çalışır Durumda Hazır ütü paket atölyesi Bağcılarda Çalışır Durumda Hazır ütü paket atölyesi
Sahibinden masrafsız ütü paket atölyesi badanası elektrik tesisatı yeni yapılmış kapıyı açıp işe başlayacağınız ferah güneş gören bir yerdir. Yük asansörü mevcuttur. Gece bekçisi vardır güvenlikli bir iş hanıdır. Atölye içerisinde de kamera sistemi kurulmuştur. 4 Adet Geniş Paskara 2 Adet Dar Paskara 7 Kontrol Masası 1 Leke Makinası 1 Adet Kazan 1 Adet Su deposu1 Adet Kompresör1 Adet Büyük Paket Masası 1 Adet Köprü Kesim Masası 2 Adet Müşteri Ürün Kontrol Masası 4 Çakım Makinası 2 Adet Brother Dikiş Makinası 1 Adet Kılçık Makinası 1 Adet Buzdolobı 4 Yemek Masası 1 Adet su arıtma cihazı Personel giriş çıkışları ve hesapların tutulacağı programlı bilgisayar ve parmak okuma sistemi 6 Adet Kamera 1 Dvr kayıt cihazı ve 1 Adet Kameralar için Monitör Patron odası masa sandalye koltuk ve dolapları mevcuttur. Çift tuvalet vardır Bay/Bayan. Dükkanımız Bağcılar Cd. No :52 üzerinde ve ana cadde üzerindedir park problemi olmayan hareketli bir caddedir Bağcılar meydana 5 dk yürüme mesafesindedir. Takas sadece araçlarla yapılır. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.
  • #4092402
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.