BODRUMUN EN GÜZEL OTELİNDE UYGUN FİYATA BİR HAFTA TATİL

BODRUMUN EN GÜZEL OTELİNDE UYGUN FİYATA BİR HAFTA TATİL

Marmara » Sakarya » Adapazarı
2.500₺
  • 2.500₺
    Marmara » Sakarya » Adapazarı
BODRUMUN EN GÜZEL OTELİNDE UYGUN FİYATA BİR HAFTA TATİL
 
BODRUMUN EN GÜZEL OTELİNDE UYGUN FİYATA BİR HAFTA TATİL BODRUMUN EN GÜZEL OTELİNDE UYGUN FİYATA BİR HAFTA TATİL BODRUMUN EN GÜZEL OTELİNDE UYGUN FİYATA BİR HAFTA TATİL BODRUMUN EN GÜZEL OTELİNDE UYGUN FİYATA BİR HAFTA TATİL BODRUMUN EN GÜZEL OTELİNDE UYGUN FİYATA BİR HAFTA TATİL BODRUMUN EN GÜZEL OTELİNDE UYGUN FİYATA BİR HAFTA TATİL
MIO BIANCO RESORT BODRUMDA BİR HAFTALIK DEVREMÜLKÜM KİRALIKTIR 2+1 OLUP 4-5 KİŞİNİN RAHATLIĞIYLA KALABİLECEĞİ KONFORLU FERAH GÜZEL TATİL İMKANI TOPLAM FİYATI 2500 TLDİR. Otel Özellikleri Spa - Sauna - Motorlu Su Sporları- Denize sıfır tesis Tesis Olanakları: A La Carte Restoran - Bebek Bakıcılığı Servisi - Bar - İş Merkezi - Çocuk Havuzu - Dart - Fitness Merkezi - Kuaför - Çamaşırhane - Market - Masaj Servisi - Açık Yüzme Havuzu - Oyun Alanı - Restoran - Sauna - Masa Tenisi - Hamam - Doktor Hizmeti - Su Sporları - Havuz Olanakları: Tesisin 485 metrekarelik havuz bulunmaktadır. Çocuk havuzu dahildir. Aktiviteler: Fitness center, hamam, masaj, sauna, peeling, dart, masa tenisi, sahilde motorlu ve motorsuz su spor aktiviteleri bulunmaktadır. Yakın Merkezler Bodrum Havalimanı: 55 km Bodrum merkez: 24 km Turgutreis merkez: 8 km İzmir Havalimanı: 240 km Dalaman Havalimanı: 260 km Denize sıfır. AİLENİZLE GEÇİREBİLECEĞİNİZ MUHTEMEŞEM BİR TATİL FIRSATI ÇETİN:
  • #4184911
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.