Antalyada satılık karavan

Antalyada satılık karavan

Akdeniz » Antalya » Kızıltoprak
23.000₺
  • 23.000₺
    Akdeniz » Antalya » Kızıltoprak
Antalyada satılık karavan
 
Antalyada satılık karavan Antalyada satılık karavan Antalyada satılık karavan Antalyada satılık karavan Antalyada satılık karavan Antalyada satılık karavan
Motoru 20.000 km'de, Karavan yapımı 2 yıllıktır. 4 lastik devirdaim kayışları arka ve ön fren balatarı yenidir.Aküsü yeni değişmiştir.Üzerinde alman malı mestanhaus mevcuttur.Rampalara çıkarken hararet yapmasını önlemek için özel soğutucu sistem vardır.Kış tatilleri için çift kalorifer sistemi vardır.200 lt temiz su tankı vardır.12 volt ile çalışan su dalgıcı vardır, evde ki gibi muslukları açınca su gelmektedir.Arka yatağın ve ön oturma grubunun altı ekstra depo olarak kullanılabilmektedir.Banyo kabinin mevcuttur.Karavana özel 12 volt-220 volt â " ipragaz tüpü ile çalışan özel buzdolabı vardır.Ruhsatında karavan olarak işli olup muayenesi yeni yaptırılmıştır.İç kısmı tavan ve yanlar komple bej renkli deri kaplıdır.Sıcak soğukluk ve ses için kaporta içine özel izolasyon yaptırılmıştır. Hiç bir masrafı yoktur.
  • #3144297
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.