ACİL SATILIK POŞET FABRİKASI...

ACİL SATILIK POŞET FABRİKASI...

İç Anadolu » Niğde » Niğde
120.000₺
  • 120.000₺
    İç Anadolu » Niğde » Niğde
ACİL SATILIK POŞET FABRİKASI...
 
ACİL SATILIK POŞET FABRİKASI... ACİL SATILIK POŞET FABRİKASI... ACİL SATILIK POŞET FABRİKASI... ACİL SATILIK POŞET FABRİKASI... ACİL SATILIK POŞET FABRİKASI...
NİĞDEâ de kurulu, çalışır vaziyette ister bulunduğu yerde kirasını ödeyerek çalışma imkânı, isterseniz makine ve teçhizatları komple istediğiniz yere götürme imkânıâ ¦ Hiçbir eksiği yok. Komple bakımlı. Hepsi faturalı. Tesisim ihtiyaçtan acil satılıktır. Bulabileceğiniz en uygun fiyata komple hazır tesis... 60 Lık Netplasmak badanoz (revizyonlu) 70 Lik Netplasmak badanoz (ana kasa hariç bütün aksamları sıfır 10 gün kullanıldı) ÖZMAK Otomatik kesim tek hat BİLGİLİ 4 renk seksenlik matbaa Kafadan Kesme Granür Geri dönüşüm makinası Takviye Düz Kesim Karıştırıcı Kompresör Kor ona 7000 TL civarında kimyasal malzeme (boya, alkol vesaire)
  • #3620053
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.