22 YILLIK KARAVANCIDAN ÖZEL YAPIM ÇEKME KARAVAN

22 YILLIK KARAVANCIDAN ÖZEL YAPIM ÇEKME KARAVAN

Marmara » İstanbul » Üsküdar
20.000₺
  • 20.000₺
    Marmara » İstanbul » Üsküdar
22 YILLIK KARAVANCIDAN ÖZEL YAPIM ÇEKME KARAVAN
 
22 YILLIK KARAVANCIDAN ÖZEL YAPIM ÇEKME KARAVAN 22 YILLIK KARAVANCIDAN ÖZEL YAPIM ÇEKME KARAVAN 22 YILLIK KARAVANCIDAN ÖZEL YAPIM ÇEKME KARAVAN 22 YILLIK KARAVANCIDAN ÖZEL YAPIM ÇEKME KARAVAN 22 YILLIK KARAVANCIDAN ÖZEL YAPIM ÇEKME KARAVAN 22 YILLIK KARAVANCIDAN ÖZEL YAPIM ÇEKME KARAVAN
Her tür arabayla çekilecek kadar hafif. 2013 yılıında ERBA karavana özel olarak yaptırılmıştır. 2 kişiliktir. Yatak 4 kişilik yemek masasına dönüşmektedir.(Masa ayağı katlanır cinstendir.) 220 voltla çalışan 90 litrelik Buzdolabı. Mutfak tezgahı. Fırınlı 4 gözlü LPG ile çalışan ocak. Evye. Lavabo. Duş. Gardrop. Portatif WC. (20+20 Litre depolu). 6 çekmeceli ayrıca en altta dolap olan etejer. Üst köşeler tamamen dolap. Önde her tür malzemenin konabileceği bağaj. 100 Litre temiz su deposu. Otomatik yat hidroforu. (Musluğu veya duş bataryasını açtığında su otomatikman akmaktadır.) 3 Adet 12 Volt 115 er amper Nova marka Amerikan malı jel akü. 2 adet her biri 150 Watt lık olmak üzere güneş paneli. İç LET aydınlatma. Sinyalizasyon sistemi. Hareket esnasında katlanabilen dış kapı giriş basamağı. Dışı Alüminyum levha ve 4 cm lik straforla soğuğa ve sıcağa karşı yalıtım. Şaseler daldırma galveniz. Denge ayakları. Dış Çadır (Hollanda yapımı tamamen kapanabilen sineklikli şeffaf pencereli). Ayrıca kısa konaklamalar için hemen açılan tente. 40 Litrelik LPG tankı.(Tanktaki LPG bittiğinde ister büyük tüp ister küçük tüp takılabilecek tesisat.) Biz eşimle birlikte 2 yıl dışardan hiç elektrik almadan her yıl 6 ay olmak üzere bu karavanda yaşadık. Motokaravan yaptığım için ihtiyaç kalmadı o nedenle satıyorum. Takas düşünmüyorum. Lütfen "En son ne olur" şeklinde sorular sormayınız. Siz en son vereceğinizi söleyebilirsiniz. Olur veya olmaz.
  • #4158271
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.