Yurtdışı Toptan Gıda Satış ve Discount Marketler için Sermayedarlar Aranıyor

Yurtdışı Toptan Gıda Satış ve Discount Marketler için Sermayedarlar Aranıyor

İstanbul / Ataşehir / İçerenköy Mah.
 
Yurtdışı Toptan Gıda Satış ve Discount Marketler için Sermayedarlar Aranıyor

Singapur ve Maldivler pazarı içerisinde ayrışarak farklı bir konseptle satışa hazır discount formatında, uygun fiyatlı ürünleri sunmak.

2018 Mayıs – 2018 Ağustos arasında amacımız; beş market ve bir dağıtım deposu oluştururak hizmet vermektir. Mağazlarımızda yerel marketlerden farklı olarak %60’ı Türk ve Alman menşei ürünleri olmak üzere; hazır ünite olarak; Salata – Meze - Şarküteri – Kasap (Self Servis), non-food ürünleri ve tüm gıda maddelerinden oluşan yaklaşık 1.800-2.000 kalem ürün içerisinde satış yapmaktır.

Mağazalarımız 24 saat esasına göre çalışacakları için yaklaşık olarak mağaza başı 12 personel ile idare edilecektir. Büyüklükleri 200-300 metre kare arasında olacaktır. Başta da belirtiğimiz gibi hedef şu an beş mağaza açılışını yapmak ve Singapur’da mevcut bulunan 60 bölgeye yayılmaktır.

Hedefimiz 2023 yılına kadar değişik formatlarda (discount – cash & carry, jet / express) 200 mağazaya ulaşmaktır.

Bu çerçevede halen mevcut olan Malezya toptan satışımız devam edecek olup: Maldive’ de toptan satışlarımız ile birlikte, yine aynı isim ve formatta 15 mağaza açılacaktır.

Sebze-Meyve Singapur’da hayatı önem taşımaktadır. Bu sebeplerden dolayı ilk on mağaza oluşturulduktan sonra Türkiye, Macaristan ve Hollanda’dan tüm taze gıda, sebze-meyve gibi ürünler uçak ile sevk etmektir. Zaman içerisinde bazı şubelerde, içlerinde mini fırın, küçük cornerler, atıştırmalık küçük satış noktaları ilave edilecektir.

Bu projenin gerçekleşebilmesi için son derece titiz ve hassas bir şekilde hem İstanbul ofisi satın alma ekibi hem de Singapur’daki satın alma ekibi ortak çalışmalarla destek vereceklerdir.

Singapur’daki en büyük eksikliklerden bir tanesi; gerçek “Helal” ürünlerinin bulunmayışıdır. Nüfusun %35’i müslüman olmakla birlikte bu tip ürünlere ülkenin diğer etnik gurupları da rağbet etmektedirler. Zaman içerisinde kendi tesislerimizde yufka-mantı-lavaş-pastane ürünleri, paketlenmiş bakliyat ürünleri, paketlenmiş et ürünleri satış noktalarında uygun fiyatla satışa sunulacaktır.

Ülke içerisinde yaklaşık 200 dönerci, özellikle tombik ekmek ve lavaş taleplerinde bulunmaktadır. Pizza Hut, Dominos Pizza şimdiden tarafımıza mozarella peyniri ve sucuk talebinde bulunmuşlardır. Yukarıda da bahsedildiği gibi bu tip ürünler,

şu an Singapurda zor bulunmakla birlikte; arada bir bulunması halinde çok yüksek fiyatla satılmaktadır. Bu da bize çok büyük avantajlar sunmaktadır.

Yatırımcı İlişkileri:

Şartlarımız arasında; yatırımcı minumum 2 yıl boyunca ortaklıktan ayrılamayacaktır. Dönemsel nemalar 4 ayda bir verilecek olup, senede üç defa taraflara takdim edilecektir. Tüm çalışmaların online olması nedeniyle, gerektiği taktirde yatırımcı da istediği zaman iş sürecini istediği zaman kontrol edebilme hakkına sahiptir. Eğer yatırımcı isterse bi fiil olarak kendisi de Singapur’da organizasyonda yer alabilir, maaş karşılığı çalışabilir. Diğer taraftan arzu ederse İstanbul ofisinde de görev alabilir.

* Singapur yasalarına göre şirket kurulumunda bir kereye mahsus olmak üzere 300.000 SGD vergiden muhafiyet, tüm demirbaşları gider olarak gösterebilme hakkı bulunmaktadır. Bunun yanında Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakanlığının yeni teşvikleri sayesinde; beş ve üzeri net fatura ülke ürün çıkışı olduğunda, teşviklerden de ciddi bir şekilde yararlanma imkânı vardır.

* 2016 Mayıs’ından beri Singapur ve Türkiye arasında vergilendirme “sıfır” olarak tanımlanmıştır.

Önemli Not; Mağaza planlama, kar marjları ve iş akışı sadece gerekli ve ilgili olan adaylarla paylaşılacaktır.

Konu hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen tarafımıza netgroupsg@gmail.com mail adresinden veya WhatsApp +905511671755 numarasına mesaj atarak ulaşabilirler. En kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır.
  • #4495868
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Servis ve Hizmetler
  2. Firmalar, Bayilikler
  3. İstanbul
  4. Ataşehir
  5. İçerenköy Mah.
  • RESİM ATÖLYESİ, KARŞIYAKA-İZMİR

    KARŞIYAKA-BOSTANLIDAKİ ATÖLYEMİZDE YAĞLIBOYA VE KARAKALEM RESİM KURSLARIMIZ DEVA ...

  • ÇAĞRI MERKEZİ BAYİLİĞİ

    VODAFONE FİBER ÇAĞRI MERKEZİ BAYİLİĞİ TÜRK TELEKOM ÇAĞRI MERKEZİ BAYİLİĞİ ...

  • Havuz Suyu,Tanker Suyu,Kullanma Suyu,Su tankeri

    Paslanmaz 21 tonluk tankerlele istenilen yere zamanında içme suyu kalitesinde su ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.