yurt dışından ithal pomerinan cinsi köpek..

yurt dışından ithal pomerinan cinsi köpek..

İstanbul / Kadıköy / Bostancı Mah.
7.500₺
 
Bostancı Mah. Pomeranian ilanları köpek Pomeranian fiyatları Bostancı Mah. köpek ilanları Pomeranian Dişi ve Erkek Bostancı Mah. Pomeranian yaş 3-6 Aylık Dişi ve Erkek Sahibinden Bostancı Mah. Bostancı Mah. köpek fiyatları köpek ilanlari Bostancı Mah. Dişi ve Erkek köpek Bostancı Mah. yaş 3-6 Aylık köpek Bostancı Mah.
Pomeranian (Teddy Bear) Boo’ların ortalama boyları 15 ile 27 cm arasında değişmektedir. Çok enerjik sempatik bir ırk olan Pomeranian’lar doğru sosyalize edelirse insanlarla ve çocuklarla doğru anlaşabilirler. Fakat boyutlarından dolayı çocuğun oynarken istemeden verebileceği bir zarara karşı korunmalıdırlar. Eğitebilirlik oranları çok yüksektir. Tuvalet eğitimini çok rahat alır ve nerde ne zaman ve niçin havlaması gerektiği öğretilirse iyi de bir bekçi olabilir. Apartman yaşantısına çok uygun bir ırktır çünkü ortalama bir daire enerjisini atması için yeterlidir. Her gün en az bir defa dışarı çıkarılması önerilendir. Yılda bir kez çok az bir tüy dökümü gerçekleştirirler, fakat boyutlarından dolayı bu tüylerin döküldüğünü görmeniz imkansızlaşır. Diğer petlerle ve hayvanlarla anlaşabilmesi orta seviyedir. İlk tanıştığı insanlara alışana kadar bir süre mesafeli kalabilir.

Pomeranian’lar hayat dolu küçük bir köpek ırkıdır. Öğrenmekten çok hoşlanırlar ve sahibine çok sadıktırlar aynı zamanda inatçı ve cesurlardır, kendilerini olduklarından daha büyük hissettikleri için büyük ırk köpeklerle içgüdüsel olarak ilk etapta tartışma yaşayabilirler. Ancak küçük yaştan itibaren büyük ırk köpeklerle iç içe olurlarsa bir sorun yaşamazlar. Pomeranian’lar oldukça dikkatli, meraklı ve kucak köpeklerinin en bağımsızıdır. Diğer küçük köpekler gibi sahiplerine yapışmazlar. Patronun kim olduğunu iyi anlamalıdırlar. Aksi takdirde laf dinlemezler. Yaşlılar için mükemmel bir eşlik köpeğidir uysal yapısı ve sevgi dolu karakteri onu aranan bir ırk yapmaktadır. Ev içerisinde oldukça hareketlidir, sıcak havalarda serin bir yerde tutulmalıdır. ( 18-21) derece içerisinde oynayabileceği küçük bir bahçe (alan) Pomeranian’ların egzersiz ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Pomeranian’ların tüyleri oldukça yoğun olduklarından gün içerisinde 1 kez taranmalıdır. Taramaya baştan başlayıp tüyleri ayırarak ileri doğru taranmalıdır. Pamuksu alt kürkü yılda bir kez çok az bir şekilde dökülebilir. Kuru şampuanlama yapılabilir. Göz kenarları, kulakları ve dişleri düzenli olarak temizlenmelidir.530 775 35 61
  • #4436854
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İstanbul
  5. Kadıköy
  6. Bostancı Mah.
  • king charles arıyorum

    Uygun fiyatli veya ucretsiz king charles ariyorum max 500 tl verebilirim iletisi ...

  • ırk ve sağlık garantili chihuahua yavrular

    Chihuahua karakteri Akıllı, nazik ve bazen aşırı cesur olabilirler. Tek bir ki ...

  • 15 aylık dişi rotweiler

    kısır değildir, kulübesiyle birlikte verilecektir. irtibat 228 469 21 67 ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.