yorkshire terrier yavruları satılık

yorkshire terrier yavruları satılık

Bursa / Osmangazi / Çırpan Mah.
1₺
 
Yorkshire terrier 1 TL Çırpan Mah. Yorkshire terrier yaş 0-3 Aylık Yorkshire terrier köpek Osmangazi Yorkshire terrier yaş 0-3 Aylık Çırpan Mah.
--- PET AÇIKLAMASI ---

Daha fazla bilgi almak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://plus.google.com/u/0/+ScoobyPet lifescoobypetlife

*YOUTUBE:

https://www.youtube.com/channel/UCKV5t M65NXLGxkR2ade25aA

*BLOGGER:

http://scoobypetlife.blogspot.com.tr/

*FACEBOOK:

https://www.facebook.com/scoobydubidoo scoobypetlife/

*İNSTAGRAM:

https://instagram.com/scoobypetlife

- *-*-*-*-*-*-*-*-*

Temel Özellikleri

Bütün terrierler gibi canlı, cesur, inatçı, efendisine karşı duygulu, yabancılara karşı kuşkucudur. öteki hayvanlarla pek anlaşamaz.

Neler Yapar?

Bütün dünyada insana eşlik eden bir köpek olarak çok popülerdir. Bu durumu olağanüstü güzelliğine ve sevimliliğine borçludur. Ancak terrier kanı taşıdığı unutulmamalıdır.

Evin dışında olmayı sever, buna rağmen apartman hayatından da hoşlanır. Kış aylarında soğuktan etkilendiği için, dışarı çıkarken yün bir ceket giydirilmelidir.

Kökeni

İngiltere’nin Yorkshire bölgesindeki madenciler tarafından geçen yüzyılda maden tünellerini işgal eden korkunç fareleri yakalaması için geliştirildi. Skye terrieri, siyah-kahverengi oyuncak terrier, Dandie Dinmont ve Maltalı cinsler, bu köpeğin oluşumuna katkıda bulunmuşlardır. Günümüzdeki standardının gerektirdiği özellikler ilk kez 1870’de bir köpek gösterisinde sergilendi.

Dişiler zor doğum yapar. Dolayısıyla doğum sırasında veteriner gözetimi gerekir. Yavrular doğduklarında siyah renklidir. Tüylerinin rengi ancak bir yıl sonra standardına uygun hale gelir.

--*--*--*--*

Yavru köpeklerde tuvalet eğitimi çok kolaydır, çok çabuk öğrenirler diye ahkam kesenlere inanmayın. Evet, köpeklerin biz insanoğlundan daha çabuk ve daha iyi öğrendikleri tartışmasızdır.

Düzenli ve iyi bir tuvalet eğitimi almış köpekler, hasta olmadıkları sürece yapmamaları gereken yerlere tuvalet yapmazlar. Öte yandan insanoğlu için aynı durum çok geçerli değil. Köprü altları, ağaçları, binaları bırakın, Taj Mahal’de bile çekinmeden çiş yapanları görmüşlüğüm vardır.

Koca adamlara annelerinin öğretemediğini, kamu spotları anlatmaya çalışa dursun, ben konumun insanların köpeklerin tuvalet eğitimi olmasından memnunum.

Yavru köpeklerin tuvalet eğitimi zaman, sabır ve daha çok zaman, sabır ve bolca sevgi gerektirir. İnsan örneğini hatırladığınızda köpeğin tuvalet eğitiminin alacağı bir kaç hafta ya da ayda sabır göstermenizi çok fazla bir şey olmamalı.Yavru köpeğin tuvalet eğitimine, kaç haftalık olduğuna bakmaksızın, eve geldiği ilk gün başlamakta fayda var. Bunun için yavru köpeğiniz daha eve gelmeden onun güvenli bölgesini oluşturmakta fayda var.

Güvenli bölge köpeğinizin erişkin konumuna geldiğinde içinde rahatça hareket edebileceği büyüklükte bir köpek evi / kafesi, etrafı parmaklıkla çevrilmiş bir alan ya da güvenli bir oda olabilir.Bu alan yavru köpeğinizin başında olamadığınız, onu kontrol edemediğiniz zamanlarda vakit geçirmesi ve uyuması içindir.

Güvenli bölgede köpeğin yatağı, yemek ve su kapları ve oyuncakları bulunur.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

Yaşlılara uygun

Çocuklara uygun

İlk hayvan bakacaklara

  • #4437224
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. Çırpan Mah.
  • 3 aylık oğlumuza yuva

    3 Aylık olan rus finomuza bizim gibi bakıp sevecek bir yuva istiyoruz.15 kilo ma ...

  • Ücretsiz köpek sahiplenme

    Ücretsiz alman kurdu yada sibirya kurdu sahiplenmek istiyorum mümkünse mersin ol ...

  • Alman kurdu alınır 100-200 tl arası ciddi alıcıyım

    0537 240 1658 wp görüşülür fotoğrafları atın konuşalım ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.