yorkshire terrier satılık yavru köpekler

yorkshire terrier satılık yavru köpekler

İzmir / Urla / Bademler Köyü
1₺
 
Aşılı Yorkshire terrier Yorkshire terrier Bademler Köyü Bademler Köyü köpek ilanı ver Yorkshire terrier Aileye uygun
Yorkshire Terrier Bakımı;

Bu türün bakımı biraz yorucudur. Her gün tüylerinin taranması şarttır. Ayrıca özel sprey ve kremleri vardır. Soğuk onlar için değildir ve hemen etkilenirler. Bu zamanlarda sahipleri onlara çeşitli koruyucular giydirir. Bu kıyafetlerin içinde sevimlilikleri daha da artar.

Ortalama ömürleri 14–16 yıl kadardır. Dişi ve erkekleri 3-4 Kg. kadar olan küçük, güzel sevimli biraz yaramazlığı seven hayvanlardır. Yerden yükseklikleri dişi ve erkeklerde hemen hemen aynı olup 15–17,5 cm arasındadır.Ev dışında koşup oynamayı sevseler de ev içinde özellikle apartman dairelerinde rahatlıkla yaşayabilirler. Yorkshire’lar soğuğa karşı hassastır. Bulunduğu yerde buna dikkat edilmelidir Kış aylarında koruyucu giysilerle dışarıya çıkarılması onları korumaya yetecektir. Sevgi ve ilginiz onları çok mutlu edecektir.Enerji dolu Yorkshire’ların gün boyu koşu oynaması yeterlidir ama dışarıda dolaşmayı da severler. Fazla tüy dökmedikleri için özellikle Yorkshire’lar tercih edilmektedir. İpek gibi uzun, sırt kısmından ikiye ayrılıp aşağı doğru sarkan tüylere sahiptirler. Tüyleri her gün fırçalanmalıdır. Köpek yarışmaları ve sokaklarda dolaştırılan köpeklerin bazılarında görmeye alışık olduğumuz gibi tokalarla toplanması da tercih edilebilir. Diş bakımları da düzenli olarak yapılması gerekenler arasındadır.Aşırı sevgiden hoşlanan, insana çok bağlı, sadık köpek türlerindendirler. Oldukça zekidirler, eğitimleri kolay hayvanlar olsa da birkaç aylıkken eğitime başlanması, sabırlı ve tutarlı, sert olmayan bir eğitimden geçmesi önerilmektedir. Biraz inatçı olsalar da Yorkshire Terrier Köpek Eğitimi sırasında mesela bir bisküvi ile ödüllendirmek eğitimine katkı sağlayacaktır. Çok havlayan bir ırk olması sebebiyle eğitimi sırasında buna da dikkat edilmesi gerekmektedir. Kızdırıldığında veya korktuğunda, bir şeye şaşırdığında ısırabilseler Yorkshire Terrier Köpek Eğitimi planlanması bu eğilimlerine göre yapılmalıdır.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

  • #4491226
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Urla
  6. Bademler Köyü
  • İSTANBUL BAYRAMPAŞA DÜŞÜK BEL ORJİNAL KIZIM ŞİLA YA ERKEK EŞ ARIYORUM

    İSTANBUL BAYRAMPAŞA DAN ORJİNAL ALMAN KURDU DÜŞÜK BEL KIZIL RENK DESENİ UYGUN OR ...

  • Baba kangal anne malaklı 1erkek 1dişi 40-45 günlük yavrular

    Babası kangal annesi aksaray malaklısı bir erkek bir dişi kolonlu olan dişidir y ...

  • BABY FACE GOLDEN YAVRULARI

    BABY FACE GOLDEN YAVRULARI SAĞLKLI ADRES:TURAN GUNES BULVARI 18/20 ÇANKAYA/AN ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.