yonca, sertifikalı yonca tohumu, yonca tohumu fiyatları

yonca, sertifikalı yonca tohumu, yonca tohumu fiyatları

Akdeniz » Adana » Seyhan
Görüşülür
  • Görüşülür
    Akdeniz » Adana » Seyhan
yonca, sertifikalı yonca tohumu, yonca tohumu fiyatları
 
yonca, sertifikalı yonca tohumu, yonca tohumu fiyatları yonca, sertifikalı yonca tohumu, yonca tohumu fiyatları yonca, sertifikalı yonca tohumu, yonca tohumu fiyatları yonca, sertifikalı yonca tohumu, yonca tohumu fiyatları yonca, sertifikalı yonca tohumu, yonca tohumu fiyatları yonca, sertifikalı yonca tohumu, yonca tohumu fiyatları
yonca, sertifikalı yonca tohumu, yonca tohumu fiyatları, yonca tohumu çeşitleri, ayrıntılı bilgilere web sitemizden ulaşabilirsiniz.www.torunoglutohum.com gsm: 0532..iş:0322.info@kabayemler.com Masrafsız hayvancılık yapmak ve kaliteye en uygun fiyatla sahip olmak istiyorsanız bize ulaşın.Tohumlarımız sertifikalı olup dekar başına devlet desteklemesi vardır. Hayvanlarınızda süt veriminde %25-30 artış , masraflarda %50 oranında azalma olduğunu gözlemleyeceksiniz.Ekim yapacağınızda bizzat ekim aşamasında teknik destek sağlayacağız. Bizden alacağınız bu yem bitkileri sonraki yıllarda da bizim sorumluluğumuzda ve güvencemizde olacaktır.Siparişleriniz anlaşmalı kargolarımızla küçük bir ödeme karşılığında 24 saat elinizde olacaktır.
  • #2101010
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.