yenimahalle şen yakacıkta sahibinden villa

yenimahalle şen yakacıkta sahibinden villa

İç Anadolu » Ankara » Yeni Mahalle
145.000₺
  • 145.000₺
    İç Anadolu » Ankara » Yeni Mahalle
yenimahalle şen yakacıkta sahibinden villa
 
yenimahalle şen yakacıkta sahibinden villa yenimahalle şen yakacıkta sahibinden villa yenimahalle şen yakacıkta sahibinden villa yenimahalle şen yakacıkta sahibinden villa yenimahalle şen yakacıkta sahibinden villa yenimahalle şen yakacıkta sahibinden villa
Şenyakacık Yapı Kooperatifindedir. Yakacıkta Kırandağı Mevkiinde bulunmaktadır. Çevre yolunun hemen yanındadır. Forum Ankara (Etlik) Alışveriş Merkezine 10 dk mesafededir. Batıkente 15 dk, Ulusa 25 dk mesafededir. 5 oda 2 Salon 3 banyo, 2 wc bulunmaktadır. TERASLIDIR. Geniş bir bodrum katı vardır. Giriş katında salon ve mutfak, wc ile geniş bir balkonu vardır. İkinci katında odalar bulunmaktadır. Üçüncü katta geniş bir teras oda (2 oda genişliğinde) vardır. Ayrıca Teras Balkonu bulunmaktadır. Hiçbir borcu yoktur. Tapusu vardır. Site içerisindeki villamız bodrumla beraber 4 katlıdır. Duvarlara saten alçı çekilmiştir. Kartonpiyerlidir. Binanın ısı yalıtımı yapılmıştır. Çatısı ısı yalıtımlıdır. Mutfak dolapları, radyatörler ve yer döşemeleri alıcıya aittir. Elektrik, su, doğalgaz hazır durumdadır. Ayrıca güneş enerjisi için tesisatı vardır. Otobüs durağının yanındadır. İki tarafı da otoparklıdır. Bahçesi bulunmaktadır ve villanın etrafı çevrilidir. Villanın yeri haritadan işaretlenmiştir. Takas olur. Pazarlık payı vardır. Acil ihtiyaçtan satılıktır.
  • #2859248
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.