yatılı gündüzlü Hemşire, hastabakıcılar, refakatçılar aranıyor !

yatılı gündüzlü Hemşire, hastabakıcılar, refakatçılar aranıyor !

Marmara » İstanbul » Şişli
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Şişli
yatılı gündüzlü Hemşire, hastabakıcılar, refakatçılar aranıyor !
 
yatılı gündüzlü Hemşire, hastabakıcılar, refakatçılar aranıyor ! yatılı gündüzlü Hemşire, hastabakıcılar, refakatçılar aranıyor !
yatılı gündüzlü Hemşire, hastabakıcılar , refakatçılar aranıyor !!! Hasta bakıcı ve hemsirelerin dikkatine, Danışmanlık yaptığımız Seçkin ve Saygın Ailelerden oluşan Müşterilerimiz için, Yatılı ve /veya Gündüzlü Çalışabilecek Hemşireler, hastabakicilar, refakatçiler ariyoruz. a) Yaşlı ve Hasta Bakımında deneyimli, b) Anlayışlı, Sabırlı, Özverili, c) 20-50 Yas aralığında Dinç ve Enerjik d) Tercihen Sigara Kullanmayan, e) Benzer islerde çalışmış ( Genç / Yeni Emekli Hemşireler Tercihimizdir) f) Yabancı uyruklu çalışanların iletişim kurabilecek kadar Türkçe konuşması ve Türk kimliğinin bulunması gerekmektedir. SİZE BİR TELEFON KADAR YAKINIZ, BİZİ ARAMADAN KARAR VERMEYİN !! Damla insan kaynakları ve Temizlik Hizmetleri ltd.şti. Başvurularınızı Aşağıdaki Linkten Yapınız http://www.damladanismanlik.co m/aday/cv Damla İnsan Kaynakları Eğitim Danışmanlık Şeyda AK 0.212.2915356 0.212.2917497 www.damla danismanlik.com Ergenekon Mah. Halaskargazi cad. No:45 kat :4 Harbiye/ŞİŞLİ Damla insan kaynaklarıtarihli 100 sayılı izin belgesiyle Faaliyet göstermektedir..
  • #3678937
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.