yatılı eleman arıyorum

yatılı eleman arıyorum

Marmara » İstanbul » Arnavutköy
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Arnavutköy
yatılı eleman arıyorum
 
yatılı eleman arıyorum yatılı eleman arıyorum yatılı eleman arıyorum yatılı eleman arıyorum yatılı eleman arıyorum yatılı eleman arıyorum
bay bayan kuaförüne.. bayan kuaför bölümüne kalfa ve manıkurcü aranıyor yatacak yer mevcuttur. İşlek bir site içerisinde yer almaktayız işini bilen ve işinde deneyimli kişilerle çalışmak istiyoruz. aynı zamanda işletme olarakta anlaşılırsa işletmeside verilebilir. İş ortağı, kalfa maaşlı çalışan iş ile ilgili her türlü anlaşmaya açığız. Öğretmenlerin doktorlarım ikamet ettiği memur geneli olan bir site içerisinde yer almaktayız. Yakınlarda kuaför olmamasının yanı sıra bölge genelinde de işini gerçekten iyi yapan meslektaşlarım bulunmamakta. Eğer işini gerçekten iyiy bilen ve severek yapan kişilerle anlaşırsak büyük bi yükselme gerçekleştirebiliriz.
  • #2992836
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.